“Більше 70 людей під нашим дахом”: співачка Аліна Гросу продовжує прихищати переселенців з України у себе вдома

26-річна співачка Аліна Гросу разом зі своїми батьками у воєнний час активно опікується біженцями з усієї України. У рідних Чернівцях артистка прихистила вже понад 70 людей.

Аліна Гросу довгий час разом із батьками мешкала в Чернівцях, однак коли ще в дошкільному віці Аліни сімейство перебралося до Києва, де дівчинка почала активно розвивати свою співочу кар’єру. Однак на час російсько-української війни виконавиця вирішила повернутися до рідної домівки, аби допомагати переселенцям з усієї країни.

Аліна разом із мамою й татом організувала пункт, у якому надає помешкання жінкам та дітям. Наразі під її дахом знайшли прихисток вже понад 70 людей, яких співачка радо приймає та забезпечує речами першої необхідності – харчами, водою, засобами гігієни та постіллю.

“Ще трішки простору та місць забезпечили сьогодні. Вже більше 70 людей зараз знаходяться під нашим дахом”, – написала Гросу в особистому блозі.

Аліна Гросу продовжує прихищати переселенців
Аліна Гросу продовжує прихищати переселенців

Достеменно невідомо, у якому саме приміщенні Гросу надає житло переселенцям. Однак вона постійно натякає, що люди живуть саме в її рідній домівці, де вона виросла та де постійно проживають її батьки.

Прихисток, облаштований Аліною Гросу
Прихисток, облаштований Аліною Гросу

Виконавиця регулярно закуповує нові ліжка та необхідні речі для людей. Результатами своєї діяльності вона ділиться з фанатами в особистому блозі. За словами Аліни, вони це робить не для піару, а щоб надихати інших українців допомагати один одному та підтримувати ближніх у непростий час:

“Давайте допомагати один одному! Давайте бути одним цілим! Давайте робити добрі справи,бо тільки добро – це сила! А сила нам зараз більше всього потрібна! Добро обов’язково переможе”, – звернулася Гросу до своєї аудиторії.

Схожі статті