Гламурна Леся Нікітюк залишилася в Україні та активно допомагає волонтерам: щодня працює на складі з гуманітаркою

Телеведуча та зірка шоу "Хто зверху" Леся Нікітюк долучилася до активної волонтерської діяльності у часи російсько-української війни. Про свою роботу теледіва звітує перед прихильниками.

За період російсько-української війни, починаючи з 24 лютого, вся Україна згуртувалася разом, щоб побороти агресію ворога, на який напав на нашу державу. Поки хлопці та дівчата обороняють незалежність на фронті, волонтери та прості українці активно працюють в тилу – хтось шукає необхідне оснащення та гуманітарну допомогу для армії, хтось збирає кошти, а хтось – підтримує та допомагає біженцям.

Не залишаються осторонь і українські селебріті, більшість з яких змінили гламурні наряди та світські вечірки на зручний одяг та волонтерські штаби. А дехто навіть поповнив лави тероборони. Зброю в руки вже взяли Андрій Хливнюк з Бумбоксу, гурт Антитіла, Фагот, Юрій Ткач, Нікіта Добринін, Володимир Остапчук та багато інших.

Фагот долучився до тероборони
Фагот долучився до тероборони

Активно допомагає воїнам і Леся Нікітюк. Теледіва у своєму особистому блозі щодня розповсюджує інформацію про російсько-українську війну та підтримує усіх переселенців та людей, які постраждали у ході боїв. До того ж зірка українського телебачення й сама не залишається осторонь – Нікітюк перераховує кошти на рахунки української армії, а також займається волонтерством.

Леся Нікітюк щодня працює на складі
Леся Нікітюк щодня працює на складі

Так свято 8 березня Леся провела саме на волонтерському складі, де судячи з фото, яким вона поділилася у своєму Інстаграмі, допомагала сортувати гуманітарну допомогу. Нікітюк відзначила, що в нашій країні більше не існує такого поняття як “слабка стать”.

“В Україні вже не існує такого поняття як “слабка стать”. Слабка стать залишилась у …. Ну ви поняли! Бажаю всім нашим неймовірно сильним, мужнім, стійким жінкам дочекатись своїх чоловіків, своїх синів, мирного неба над головою!” – написала Леся.

Схожі статті