Пророцтва Кузьми Скрябіна, які мали сенс: передбачив долю України на 2022 рік перед тим, як полишити цей світ

Не секрет, що Кузьма Скрябін по собі лишив не тільки багату творчість, а й ряд влучних передбачень, які почали збуватися дивним чином після 2015 року.

Андрій Кузьменко – співак унікальної долі. Він не боявся бути правдорубом, а його слова випереджали час. Так, у 2014 році з’явилося відео, де артист, виступаючи на “Західфесті” виконував сороміцьку коломийку. Там прозвучали слова:

“Навіть німці вже співають – Слава Україні”

Наче знав Скрябін, що у 2022 році Німеччиною прокотиться хвиля мітингів у підтримку нашої держави, а їх учасники будуть скандувати українське гасло.

Також передбачив знаменитий чоловік і те, що конфлікт на сході, на Донбасі, не буде тривати кілька тижнів, як нам обіцяли з екранів. Кузьма звернув увагу першочергово на те, що дивно, чому на такий короткий термін мобілізують стільки наших українських хлопців. Крім цього артист відкрито говорив незадовго до кончини про повномасштабний наступ.

Варто зазначити, що деякі фанати досі вважають, що Скрябін мав дар передбачувати майбутнє. За 9 днів до фатального дня співак випускає кліп на пісню “Руїна”. Ключовими стали слова:

“А зараз вже кінець траси. Машину у гараж, квасить. А зараз вже кінець… А зараз вже кінець фільму… А зараз вже кінець”

Крім цього, у кадр трапився молоковоз. За сюжетом він летів з великою швидкістю трасою.

Нагадаємо, що у 2015 році, внаслідок необережності водія, що перевозив молоко, додому не повернувся Андрій Скрябін. Він їхав з концерту з Кривого Рогу по своїй полосі, але не розминувся з вантажівкою. Втрата стала значною і для родини, і для всієї культури України.

Схожі статті