На будинок Олександра Усика під Києвом напали кадирівці: поки зірка захищає Батьківщину, вороги зазіхнули на святе

Будинок відомого українського спортсмена Олександра Усика потрапив під обстріл під Києвом. Що сталося, дізнайтеся детальніше в нашій статті.

Коли відомий український спортсмен Олександр Усик дізнався, що на його рідну Україну напала Росія, він повернувся з-за кордону, щоб долучитися до рядів територіальної оборони і захищати свою батьківщину. Велика кількість зірок послідувала тому ж самому прикладу і на даний момент вони ділять зі звичайними людьми один стіл та одну мету. І поки Олександр віддає свій борг Україні, його дружина поділилася неприємними новинами.

Олександр Усик отримав нове прізвище
На будинок Олександра Усика під Києвом напали кадирівці

На будинок Олександра Усика під Києвом напали кадирівці

Виявляється, у зіркового подружжя був будинок у Ворзелі, і нещодавно район був обстріляний. Зокрема, постраждала нерухомість пари. Про це повідомила дружина спортсмена на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Є інформація, що це вчинив загін з чеченських воїнів під командуванням Рамзана Кадирова.

На будинок Олександра Усика під Києвом напали кадирівці. Скріншот особистої сторінки дружини спортсмена

Тим часом і серед зірок є постраждалі. Нещодавно стало відомо про загибель українського актора Паші Лі, а режисер та ведучий “Орла та Решки” Євген Синельников вже три дні не виходить на зв’язок. Сім’я залишилася у підвалі будинку, який також постраждав під час воєнних дій. Антон Птушкін досі не може зв’язатися зі своїм колегою і дуже хвилюється за його життя і життя його дітей. Також українські артисти неодноразово створили відеозвернення для росіян з закликом припинити війну.

Серед українських артистів виявилася маса героїв і нашому народові є ким та чим гордитися.

Схожі статті