“Весілля”: Наталія Могилевська засвітила свято у непрості часи – як виглядає наречений і що подарували гості

Яскрава зірка Наталія Могилевська була заміжньою двічі. Невже саме зараз у часи, коли Україна переживає небувалі випробування, вона наважується знову стати під вінець.

Наталія Могилевська. Її життя та доля вражає. Попри те, що співачка завжди користувалася популярністю серед чоловіків та мала безліч прихильників, срібного весілля ні з ким так і не вдалося зіграти. Весь свій вільний час присвячує зірка кар’єрі. Навіть зараз у нелегкі часи намагається не кидати своїх фанатів.

Звісно акценти змістилися. Якщо раніше її особиста сторінка майоріла яскравими відео та світлинами з концертів, то зараз радше можна побачити фото та замітки, пов’язані з подіями останніх днів. Наталія, як лідерка думки намагається донести все те, що коїться з нашими будинками, біженцями та евакуацією.

Втім, і хороші новини не оминає зірка. Нещодавно у сторіз в Інстаграмі вона опублікувала кадри з весілля. Щоправда, не зі свого. Знаменитість показала, як побралася молода пара наших служивих з ЗСУ. Пліч-о-пліч хлопець і дівчина боронять нашу землю. Та й для кохання час завжди є, адже саме воно допомагає кожному пройти всі випробування.

Наталія Могилевська засвітила свято у непрості часи

Нагадаємо, що нині можна навіть укладати шлюб без особистої присутності. Кабмін дозволив це виключно військовослужбовцям.

Цікаво, що тепер знаменитість майже не публікує особистих світлин. Натомість у її акаунті можна знайти дописи про надання першої медичної допомоги:

“Зберігайте допис і вчитесь надавати домедичну допомогу”, – по-менторськи пише зірка
Наталія наголошує, що ці знання важливі кожному, адже прості та своєчасні речі можуть багатьом врятувати життя.

Схожі статті