Каменських, Потап, Кароль, Джамала та інші зірки, які перебувають за кордоном під час війни: знайшли прихисток

Тіна Кароль із монастиря в Україні поїхала до Польщі та на мітингах висловлює свою солідарність. Джамала вивезла своїх дітей і колесить Європою, періодично розміщуючи на своїй сторінці в інстаграм пости

Нині в Україні триває війна. Росія напала на нашу країну. Вона бомбить міста та села. Гинуть мирні люди. Це росіяни називають “спецоперацією.” Але наші доблесні захисники дають російському агресору відсіч. Представники шоубізнесу допомагають чим можуть. Одні спускаються в метро та підіймають моральний дух населення своїми піснями, інші записуються до Тероборони. Є звичайно і такі зірки, які воліють з-за кордону співчувати болю та стражданням нашого народу.

Вони розміщують у соціальних мережах відео та фото, в яких висловлюють підтримку Україні, з якої самі виїхали у безпечне та комфортне місце. Так перед війною поїхали до Іспанії Потап та Настя Каменських, проте зараз немає відомостей, що вони повернулися в Україну. Ймовірно, вони там і залишилися.

Потап нарешті розповів, коли вагітна Настя Каменських народить дитину
Каменських та Потап перебувають за кордоном під час війни

Тіна Кароль із монастиря в Україні поїхала до Польщі та на мітингах висловлює свою солідарність. Джамала вивезла своїх дітей і колесить Європою, періодично розміщуючи на своїй сторінці в інстаграм пости. Іванна Онуфрійчук із Мальдівів повернулася не в Україну, а до Швейцарії.

А справжні патріоти знаходяться на своїй Батьківщині та сприяють її визволенню.
Прості люди, у тимчасово окупованих містах та селах виходять на демонстрації та виганяють агресора.

Так у російські війська в Херсоні виглядали заляканими та невпевненими, сказала Ольга, 63-річна вчителька англійської мови. “Ми ходимо на акції протесту щодня, і вони близько до нас, але виглядають наляканими”, – сказала вона. «Ми всі просто чекаємо, коли українська армія їх вижене».

І це скоро буде. На нашій землі не залишиться жодного російського окупанта. Перемога буде за Україною!
Бережіть своїх рідних та себе, не ведіться на фейкову інформацію російських окупантів!

Схожі статті