Зіркові чоловіки України, які не видають свого місцезнаходження під час війни: Олег Винник, Юрій Горбунов та інші

Вся Україна, кожен українець без винятку наразі переживає не найкращі часи у своєму житті, адже 24 лютого Росія розв'язала війну проти "братського народу".

Ніколи українці не забудуть ранок 24 лютого, коли просинатися довелося не з будильником, а через вибухи та дзвінки рідних з усіх куточків країни зі словами: “Війна почалася”. Саме так підло президент РФ напав на вільну й незалежну Україну, прикриваючись “спеціальною воєнною операцією”, мета якої – нібито порятунок російськомовного населення від націоналістів.

На жаль, більша частина росіян вірить у цю маячню, а ті, хто вміє дивитися ширше і не вірить брудній пропаганді, поступово тікають з Росії, адже усього лише за два тижні війни від економіки країни-загарбника майже нічого не лишилося. Втім, це не йде в жодне порівняння з тим, що зараз переживають українці. Деякі з вітчизняних зірок-чоловіків навіть добровільно пішли до лав ЗСУ і тероборони, проте є й такі, хто військову форму не одягає та не видає свого місцезнаходження.

Олег Винник

Повелитель вовчиць Олег Винник нечасто виходить на зв’язок під час війни. Днями він трохи переписав текст своєї пісні “Вовчиця” на “Паляницю” спеціально для росіян, однак сам особисто в ефір у соцмережах не виходить. Шанувальники підозрюють, що співак відсиджується за кордоном, хоча й підтвердження цьому немає.

Олег Винник чесно відповів, навіщо їздив у Берлін, де живе їхній з Таюне син
Олег Винник не видає свого місцезнаходження під час війни

Потап

Незадовго до наступу російських загарбників на Україну Потап разом зі своєю дружиною Настею Каменських, мамою Людмилою Анатоліївною і тещею Лідією Петрівною виїхав в Іспанію на сімейний відпочинок. Саме там вони знаходилися 24 лютого, і схоже, досі знаходяться поза Батьківщиною.

Потап розповів, коли Настя Каменських стане мамою
Потап не видає свого місцезнаходження під час війни

Юрій Горбунов

Чоловік Каті Осадчої Юрій Горбунов активно веде інформаційну війну в соціальних мережах, однак жодної відмітки про своє місцезнаходження в публікаціях не залишає.

Юрій Горбунов сів за штурвал гелікоптера
Юрій Горбунов не видає свого місцезнаходження під час війни

Схожі статті