Лідія Таран, Алла Мазур та інші ведучі 1+1, які не з’явилися в телемарафоні: замінити колег не можуть, бо поїхали

Наразі українські журналісти і телеведучі об'єдналися в телемарафоні, аби тримати співвітчизників в курсі новин, однак не усі з них виходять в ефір.

Починаючи з 24 лютого, головні українські телеканали об’єдналися у спільний та цілодобовий телемарафон, аби українці в будь-яку хвилину тримали руку на пульсі і знали, що відбувається на фронті в різних куточках України.

Глядачі вже встигли побачити в блакитних екранах улюблених ведучих “плюсів” – Марічку Падалко, Людмилу Барбір, Костянтина Грубича, Єгора Соболєва, Руслана Сенічкіна, Нелю Шовкопляс. Ба більше, зірки шоу “Сніданок з 1+1” відновили трансляцію свого ранкового проєкту, аби українці починали свій день хоча б з якимось позитивом. Втім, деяких облич в телемарафоні не вистачає. Про них і йдеться нижче у статті.

Алла Мазур

Днями Алла Мазур звернулася до своїх підписників в Інстаграмі та до всіх українців, аби пояснити, чому її не видно в ефірі. Виявилося, що журналістка знаходиться в Україні, але в селі у подруги, куди відвезла свого сина Артема – поближче до безпеки і подалі від Києва, в якому щодня й щоночі лунають вибухи.

При цьому Алла зауважила, що її серце розривається на шматки, але вона продовжує працювати віддалено – знаходиться на зв’язку з редакцією та поширює правдиві новини в соцмережах.

Лідія Таран

Колега Мазур Лідія Таран теж знаходиться не в столиці, і діяла вона так само – як матір, яка більше за все хоче захистити свою дитину:

“Я виїхала, щоб вивезти малу. І не повернулась, бо не хочу кидати її саму. Я відчуваю себе зрадницею. Частково”, – написала Лідія в Інстаграмі.

Схожі статті