Поцілунки, агресія та ревнощі Ксенія Мішина вперше розкрила деталі шоу “Холостячка”

Український телеканал випустив альтернативний проект.

Новий проект каналу СТБ створений як альтернатива відомому шоу “Холостяк”. Його назва і суть не дуже відрізняються від вже існуючого.

У проекті пару собі шукатиме дівчина. Першою героїнею шоу “Холостячка” стала переможниця проекту ” Танці з зірками” акторка Ксенія Мішина. Дівчина розповіла, йщо одним з головних критеріїв для обрнця було те, щоб він зміг знайти спільну мову з сином зірки.

Окрім цього Ксенія поділилася моментами з-за лаштунків зйомки. За її словами на проекті вона зіткнулася з агресією на свою адресу, але швидко розпрощалася з такими претендентами.

Дівчина сказала, що деякі прийшли на проект заради піару. При цьому Ксенія не виключила можливості побудувати з такими людьми нормальні стосунки.

На своїй сторінці у мережі Instagram дівчина виклала фото, під яким написала довгий роздум про те, що для неї означає любов.

На знімку Ксенія позує у всьому білому і такий колір їй до лиця. Прихильники зірки підтримали її і написали своє розуміння любові та вірності. При цьому вони назвали дівчину мудрою і красивою.

Щодо проекту, то Ксенія Мішина розповіла, що в неї є декілька фаворитів, проте імена не називає. Окрім цього вона заявила, що діятиме виключно за покликом серця і так, як їй підказуватимуть емоції.

Ксенія Мішина поділилася яким має бути справжній чоловік. За її словами він має бути добрим, спокійним, сильним і всесторонньо розвинутим.

Що ж, побажаємо зірці успіхів і сподіватимемося, що вона знайде того єдиного, який підкорить її серце.

Схожі статті