Ольга Сумська розповіла, як у розпал війни поховали її маму Ганну Іванівну: “З молитвою і під звуки сирен”

27 лютого відома українська акторка Ольга Сумська повідомила сумну новину – померла її мама, легендарна артистка Ганна Іванівна Опанасенко-Сумська.

Біда не приходить одна. Саме з цих слів Ольга Сумська звернулася до шанувальників 27 лютого, на третій день війни, коли з життя пішла їхня з Наталею мама Ганна Іванівна. Акторці було 88 років, і лише нещодавно сім’я святкувала 88-й день народження головної берегині родини.

Коли Ольга повідомила про тяжку втрату, користувачі мережі почали висловлювати свої співчуття, адже це єдине, чим можна зарадити у такий непростий час. Ольга важко сприйняла новину, бо понад усе на світі любила матусю і вірила, що коли Україна переможе, вони зберуться в колі рідних ще не раз, аби відсвяткувати іменини Ганни Іванівни.

Анна Сумська (праворуч)
Ольга Сумська розповіла, як у розпал війни поховали її маму Ганну Іванівну

На жаль, цього вже ніколи не станеться, а найбільше за все Сумська переймалася, чи вдасться їм вивезти рідненьку з дому та влаштувати їй гідний похорон. Зробити це вдалося 1 березня – у Фейсбуці Ольга повідомила, що з мамою попрощалися у Києві під звук сирен повітряної тривоги:

“Встигли поховати нашу красуню мамочку, Ганну Іванівну… З молитвою священника і під звуки сирен… Господи, дякуємо тобі”.

Ольга Сумська розповіла, як у розпал війни поховали її маму Ганну Іванівну
Ольга Сумська розповіла, як у розпал війни поховали її маму Ганну Іванівну

Одразу після поховання на могилі Ганни Опанасенко-Сумської встановили хрест, а спочиває вона поруч з коханим чоловіком – В’ячеславом Ігнатовичем Сумським, якого немає ось вже 14 років.

Чи була присутньою на похороні мами старша сестра Ольги Наталія Сумська невідомо, однак немає сумнівів у тому, що для усієї сім’ї втрата Ганни Іванівни стала великим ударом.

Схожі статті