Тіна Кароль вийшла з образу чемної леді, облаяла артистів та вперше вразила всіх міцним слівцем: “Вам було по…”

Тіна Кароль завжди справляла образ вишуканої та чемної дами. Любов до християнства підкреслювала її чистоту думок і рівень поетичності душі.

Тіна Кароль. Ця неймовірна співачка передчувала, що з країною може статися лихо. 24 лютого вона публічно розповіла свою історію. Виявляється, за тиждень до подій вона відправилася у жіночий монастир. Там вона змінила яскраві сукні на чернечу рясу. У простій хустці поп-діва повідала про переживання:

“Я знаходжусь в жіночому монастирі – передчувала бiль i пiшла молитись ще тиждень тому…. та залишилась … напевно, надовго…
Та згодом аскезу зірка перервала і почала займатися громадською діяльністю. Ходила на мітинги під нашим прапором, допомогла Cофії Київській повернути хрест, який впав додолу ще у січні цього року.
Тіна Кароль вийшла з образу чемної леді
Все одно нерви у знаменитості здали. Вона у серцях розповіла все, що думає про псевдо-патріотів. Не пошкодувала для цього сторіз в Інстаграмі.
“Робіть справи не для посту і Інстаграм, не відволікайтеся від рятування своєї заблудшої душі”, – гнівно написала Кароль, додавши масне слівце: “Була година скрутна, вам було по#ую… Коли скінчились російські концерти, настала скрута у вас… Перефарбованість зашкалює”
До кого саме зверталася артистка – не відомо. Варто зазначити, що багато співаків, які працювали на території РФ дійсно засудили всі дії сусідньої країни.
Цікаво, що попри шалену популярність на всій території колишнього СРСР, наша поп-діва не стала зраджувати принципам. Вона сконцентрувала всі сили, весь свій талант тут, на рідній землі. Навіть не зважаючи на те, що сама є уродженкою Магадану, зірка завжди себе вважала українкою та прославляла саме Івано-Франківськ.

Схожі статті