Андрій Данилко розповів про хитру пастку, яку влаштували йому окупанти: “Це була якась гра”

Андрій Данилко дав ексклюзивне інтерв'ю Дмитру Гордону, в якому роз'яснив, чи виступав перед російськими олігархами та замовниками. Усі деталі в статті.

Відомий український артист Андрій Данилко дав ексклюзивне інтерв’ю Дмитру Гордону, в якому пояснив, які в нього стосунки з російськими продюсерами та владою. Зокрема, він вважає, що йому намагалися влаштувати якусь пастку.

Андрій Данилко розповів про хитру пастку, яку влаштували йому окупанти

Андрій Данилко вперше поділився подробицями власного весілля
Андрій Данилко розповів про хитру пастку, яку влаштували йому окупанти

Так, артиста довго не хотіли бачити на російській естраді, але за декілька місяців до наступу, раптово змінили своє ставлення до нього. Андрій Данилко зізнається, що йому сильно нав’язували участь у російських телепроєктах.

“Якась обробка була, Сердючку люблять у Росії. Якась гра. Я туди не їздив і не збираюсь. Востаннє був у 2016 чи 2017 році там. Обкручували мене близько двох місяців. Після того, як я їх послав, надходить повідомлення: “Назвіть суму, за яку ви готові переїхати”. Відповідь була така: “Скільки вам заплатити, щоб ви мені більше не дзвонили?”, – розповів артист.

Андрій впевнений, що у російської влади був свій інтерес, у тому, щоб він повернувся. Тим не менш, він не зрадив ні своєї батьківщини, ні себе, адже був дуже сильно ображений на тих, хто колись його безжалісно пригнічував.

Варто відмітити, що на задовго до війни, Андрій Данилко потрапив у скандал в Росії через те, що заспівав пісню про Бандеру. Росіянам дуже не сподобалося це і вони почали масово критикувати Андрія за його імпульсивну творчість. Зважаючи на активну пропаганду, яка впродовж 8 років проводилася на території Росії, реакція населення була очікуваною.

Схожі статті