Акторка Тетяна Лазарєва не повернеться до Росії, адже немає ніякої надії: вже наговорила собі на великий термін

Лазарєва повідомила, білет додому в неї був заброньований на 25 лютого, зрозуміло, що у зв'язку із військовими діями вилетіти вона не встигла. Але, як признається Тетяна, вона зараз і не має ніякого бажання жити в Росії.

Так вийшло, що зірка російського кінематографа, відома телеведуча Тетяна Лазарева зараз знаходиться в Україні. Десь за тиждень до початку вторгнення російських військ на українську землю, зірка прилетіла знятися у популярній гумористичній телепередачі “Ліга сміху”. На шоу Тетяні запропонували бути суддею в новому сезоні.
Зупинилась відома актриса у центрі Києва, у комфортабельному готелі.

Лазарєва повідомила, білет додому в неї був заброньований на 25 лютого, зрозуміло, що у зв’язку із військовими діями вилетіти вона не встигла. Але, як признається Тетяна, вона зараз і не має ніякого бажання жити в Росії.
Я не сподіваюся, що зможу повернутися, бо вже наговорила всього на пристойний строк – признається російська знаменитість. Звичайно ж, додому вона дуже хоче, але жити в Росії артистка не бажає.

Лазарєва: “Я не сподіваюся, що зможу повернутися, бо вже наговорила всього на пристойний строк”

Тетяна розповідає, що на вулицю виходить дуже рідко, далеко від готелю не віддаляється і відмічає, що українська столиця добре укріплена.
Лазарєва поділилася, що друзі, котрі запросили її у Київ, відчувають вину за це і постійно пропонують поїхати звідси. Але Тетяна зараз вже побоюється, бо складно добиратися до кордону. Зірка каже, що поки у центрі столиці вона відчуває себе у певній безпеці, адже місто постійно патрулюється поліцією та теробороною. У готелі, де вона проживає, є електрика, опалення та інтернет.

Тетяна розповіла, що були випадки, коли українці ставилися до неї агресивно, але вона розуміє людей в даній складній ситуації.
Негативне відношення українців було у вигляді неприємних висловів у магазині, коли їй пропонували “сідати на танк та валити назад”.

Також і зі сторони людей в Росії актриса відчула негативне ставлення через соціальні мережі. Росіяни питають телеведучу, за скільки вона продалась Україні. З гумором Тетяна каже, що відповіді на це питання в неї немає, бо вона не знає, де та каса, де можна отримати належне.

Схожі статті