Війна в Україні: екс-коханий Лободи Тілль Ліндеманн з гурту Rammstein допомагає українським біженцям в Німеччині

Соліст відомого в усьому світі німецького рок-гурту Rammstein Тілль Ліндеманн власноруч допомагає українським біженцям в Німеччині.

Про Тілля Ліндеманна в українському інфополі активно заговорили після чуток про його роман зі співачкою Світланою Лободою. Артистів неодноразово бачили разом на світських заходах і не тільки, а свою молодшу доньку зірка назвала Тільдою, проте особистість батька дитини приховує.

Чи дійсно були між знаменитостями романтичні стосунки – невідомо досі, та це вже неважливо, адже увага світової спільноти прикута до війни в Україні, яку Росія розв’язала 24 лютого.

Тілль Ліндеманн з гурту Rammstein допомагає українським біженцям в Німеччині
Тілль Ліндеманн з гурту Rammstein допомагає українським біженцям в Німеччині

Як українка за походженням, Світлана Лобода закликала росіян зупинити це свавілля. У своєму Інстаграмі співачка крізь сльози прокоментувала загарбницькі дії РФ на українській землі, бо багато її рідних та друзів живуть саме в Україні – вся її родина залишилася в Києві. Зірка звернулася до впливових людей і попросила їх зробити все можливе, аби якнайшвидше це пекло закінчилося, однак жодних звинувачень у бік агресора з її вуст не пролунало.

Тілль Ліндеманн тим часом кинув свої сили на допомогу українським біженцям. Разом з волонтерами рокер розселяє тих, кому вдалося вирватися з Україні в ці непрості часи. Про це стало відомо з соціальних мереж – дівчина на ім’я Аліса розповіла, що разом з подругою шукала місце для ночівлі в Берліні, який виявився переповненим. Тоді до них підійшов сам соліст Rammstein разом зі своєю директоркою Джесікою. Він був одягнений в модне пальто, чоботи і в шапці від українського гурту MOZGI.

З’ясувавши, чого потребують дівчата-українки, артист оплатив їм номер в готелі та ще й залишив 50 євро на вечерю.

“Світова супер зірка просто на вокзалі допомагає біженцям з України з житлом. Щиро і з усією душею”, – підсумувала Аліса.

Схожі статті