“Як же сильно люди люблять своє місто”: Тетяна Литвинова показала, як одесити ховають від обстрілів пам’ятник Дюку

Суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Тетяна Литвинова показала, як її рідне місто Одеса готується до російських атак. Місцеві активісти ховають найцінніші пам'ятки архітектури.

24 лютого для України розпочався непростий етап в історії – о 5 ранку розпочалася російсько-українська війна. Вже два тижні українські солдати, поліція та тероборона боронять кордони нашої Батьківщини та стримують ворога. Однак, десятки українських міст вже постраждали від бомб і ракет, а сотні тисяч людей залишилися без даху над головою.

Населені пункти, які все ще залишаються відносно мирними та безпечними, приймають переселенців та намагаються підготуватися до можливого вторгнення російської армії. Так, в Одесі місцеві жителі вирішили сховати видатні пам’ятки архітектури, аби уберегти їх від обстрілів та вибухів. Звісно, всі сподіваються, що війна скоро та закінчиться, однак активісти вирішили застерегтися про всяк випадок. Про це розповіла й корінна одеситка – телеведуча та кулінарка Тетяна Литвинова.

Ектор Хіменес-Браво, Микола Тищегко, Тетяна Литвинова
Ектор Хіменес-Браво, Микола Тищегко, Тетяна Литвинова

Про Литвинову широкий глядач дізнався з телешоу “МастерШеф”, там жінка склала компанію в суддівському тріо разом із Миколою Тищенком та Ектором Хіменесом-Браво. Тетяна – корінна одеситка, про що вона не раз заявляла під час ефірів, а також у своєму особистому блозі вона обожнює розповідати про традиційні одеські страви.

Проте від початку війни тематика блогу телеведучої також змінилася. Замість нових рецептів, Литвинова показує, як її місто сховало пам’ятник Дюку де Рішельє від можливих атак. Це важлива архітектурна цінність для міста, яку називають його візитною карткою. Тож одесити сховали Дюка мішками з піском.

В Одесі сховали пам'ятник Дюку де Рішельє
В Одесі сховали пам’ятник Дюку де Рішельє

“Як же сильно ці люди люблять своє місто”, – написала Литвинова.

Сама зірка “МастерШефу” зараз знаходиться не в Одесі. Про це стало зрозуміло, коли Тетяна опублікувала фото на фоні моря та лаконічно підписала його: “Як же я хочу додому”.

Фото: Instagram Тетяни Литвинової
Фото: Instagram Тетяни Литвинової

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.