Притула попередив Януковича, що з ним станеться, якщо він повернеться до України: “Буде фізично ліквідований”

Відомий український журналіст та телеведучий Сергій Притула попередив Віктора Януковича про те, що з ним станеться, якщо він повернеться в Україну.

Відомий український телеведучий Сергій Притула завжди відрізнявся своєю активною політичною позицією, про яку він повідомляв глядачам. Також останні декілька років зірка створював контент, в якому пояснював, чому необхідно цікавитися справами в країні, розбиратися в політиці і як це впливає на рівень нашого життя. Взагалом, він ставив собі за мету пояснити співвітчизникам, що відбувається в їхній країні.

Сергій Притула попередив Януковича, що з ним станеться, якщо він повернеться до України

Ніхто навіть і не думав, що в період війни Сергій Притула відійде в сторону, або буде відсиджуватися в тилу. Звісно, зірка вступив у ряди територіальної оборони і захищає свою батьківщину разом з воїнами.

Сергій Притула попередив Януковича, що з ним станеться, якщо він повернеться до України

Також знаменитість не забуває про своїх підписників і час від часу публікує на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram новини та свої думки. Зокрема, на фоні пліток про те, що Віктор Янукович планує зайняти місце Володимира Зеленського після окупації Києва, він пояснив своїм підписникам, що навіть за випадку, якщо минулому президенту України це вдасться, то надовго він не затримається на цій посаді.

“Янукович повністю усвідомлює наслідки можливого повернення до Києва. Тим більше, що у нього і попередня була абсолютно параноїдальна історія щодо власної безпеки. А зараз я вже не знаю, що йому потрібно виділити для того, щоб він себе в Києві відчував у свідомості”, – пояснив він.

Притула натякнув, що політик буде ліквідований. Варто відмітити, що минулого разу Віктору Януковичу ледь вдалося втекти з України, адже на нього відкрили справжнє полювання після Майдану.

“Будь-хто, хто буде поставлений на чолі держави маріонетковою владою за підтримки російських багнетів, дуже довго на цій посаді не протримається, бо буде фізично ліквідований”

Схожі статті