Ксенія Мішина вівсю глузує з росіян: українці поклали край забезпеченому життю окупантів по ту сторону кордону

Відома українська акторка Ксенія Мішина вирішила по глузувати над росіянами, які зараз будуть ізольовані від світу санкціями. Усі деталі в статті.

З самого початку ескалації російської агресії Захід намагався мирно вирішити проблему. І хоча санкції не надто допомагають у боротьбі з Путіним, який навіть інтернетом не користується, звичайні росіяни відчули на собі увесь жах цієї війни. Звісно, їхні люди не помирають від снарядів та обстрілу, але масово вони скаржаться про те, що їхнє майбутнє зруйновано.

Ксенія Мішина вівсю глузує з росіян

І в такий час, звісно, важко зберегти холодну голову. Поки одні російські зірки роблять вигляд, що взагалі нічого не відбувається, інші воюють проти русофобії. Є ті, хто підтримав Україну, у її боротьбі з “рашизмом”. Тим часом українські знаменитості боряться за правду в мережі і активно розповідають світу про те, що відбувається в Україні.

Знаходиться час і для жартів. Нещодавно відома українська акторка Ксенія Мішина поглузували з росіян над тим, що в них більше не буде айфонів. Вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію розбитого телефону і запропонувала його придбати по немислимій ціні. Зважаючи на те, що в Російській Федерації дійсно намагаються продати продукцію Apple у 2-3 рази дорожче, гумор виявився дуже актуальним.

Ксенія Мішина вівсю глузує з росіян. Скріншот особистої сторінки зірки

Також знаменитість голосувала із економічного стану країни-терориста. Так, усі економісти в один голос кажуть про те, що тільки-но відкриється московська біржа, як країну чекає дефолт. Для того, щоб сповільнити цей процес, російська влада закрила її аж до 9 вересня, що робить неможливим за весь цей час придбання долару.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.