Руслан Сенічкін став дідом Панасом: читає казки дітям та втішає під час війни

Руслан Сенічкін, який є телеведучим українського каналу, також допомагає дітям та читаємо їм казки. Його співробітники вже назвали жартома Дід Сеня.

У цей складний воєнний час, коли Росія віроломно напала на Україну, у важкому стані опинилися всі жителі нашої країни. Але особливо важко зараз дітям. Вони не розуміють, що діється у цьому світі. Хто винен і коли все це закінчиться. Для того, щоб їх заспокоїти та морально підтримати, мами докладають максимум зусиль.

Руслан Сенічкін, який є телеведучим українського каналу, також допомагає дітям та читаємо їм казки. Його співробітники вже назвали жартома Дід Сеня. Це аналогія з телеказником дідом Панасом. Наразі Руслан за допомогою Ірини Савченко, яка є директором центру культури та мистецтва університету імені Драгоманова, читає казки на ніч дітям. І він намагається пояснити їм, що відбувається.
Діти із задоволенням слухають і в їхніх очах менше тривоги після цього.
Та й дорослі коли читають казки своїм дітям Руслана Сенечкіна, зауважують, що діти стають спокійнішими.

Наразі Руслан Сенічкін читає казки на ніч дітям

Для інформації:

Росія наполягає на тому, що не завдає ударів по цивільній інфраструктурі України.
Тим часом близько 48 тисяч українців, у тому числі діти були евакуйовані через гуманітарні коридори по всій країні, повідомив заступник глави адміністрації президента Кирило Тимошенко.

Більшість із них – 43 тисячі людей – залишили місто Суми на сході України неподалік кордону з Росією.

Ще 3500 людей було евакуйовано з міст на околицях Києва, які зазнали сильних обстрілів і в основному зайняті російськими військами. Деяким мирним жителям вдалося залишити Ірпінь, розташований на північний захід від Києва, який раніше цього тижня став місцем обстрілу. Жителі були змушені евакуюватися імпровізованим мостом.

Бережіть дітей, а також своїх близьких та себе. Перемога буде за нами!

Схожі статті