Ані Лорак знову зрадила і втекла, але вже з Росії: на цей раз співачка шукає прихисток у арабів

Відома українська співачка Ані Лорак, яка 8 років тому стала зрадницею для своєї країни та перебралася до Росії, знову покинула людей, для яких співала.

Багато хто вже не пам’ятає, з чого почалася ненависть українців до Ані Лорак. А стосунки зірки зі своїми співвітчизниками зіпсувалися саме тоді, коли Крим був анексований Росією. Знаменитість зовсім не задумалася, як влада України поставиться до її концерту на честь є анексії, і свого часу була вигнана із країни.

Ані Лорак показала екс-чоловіку, з ким вона цілується
Ані Лорак знову зрадила і втекла, але вже з Росії

Кароліна не приховувала, що не згодна з цим рішенням, і хоча взаємини співачки та її слухачів в Україні поступово налагоджувалися, примирення вже не станеться.

Ані Лорак знову зрадила і втекла, але вже з Росії

А вся справа в тому, що Ані Лорак знову показала відсутність принципів. Так, коли 24 лютого Росія напала на Україну та почала вбивати мирних жителів, артистка обмежилася словами про те, що вона проти війни, і не поквапилася розсекретити, де вона знаходиться зараз. При цьому Лорак є уродженкою міста Чернівців, де проживає україномовна аудиторія.

Ані Лорак знову зрадила і втекла, але вже з Росії. Скріншот особистої сторінки зірки

І виявляється, що артистка зовсім не в Росії. Певно, з початком санкцій, вона раптово зрозуміла, що залишатися у Москві — не найкраща ідея і відправилася до Арабських Еміратів.

Зрозуміти це можна за функцією в Instagram по наданню інформації про акаунт. Саме так і стало відомо, де зараз знаходиться Лорак. Варто відмітити, що росіяни на даний момент активно цькують зірок, які покинули країну у найвідповідальніший момент. Якщо Максима Галкіна з Пугачовою можна зрозуміти, адже вони не підтримують війни, то з Лорак ситуація виходить відверто дивна.

Схожі статті