Матір драконів Емілія Кларк підтримала Україну і збирає гроші для її жителів: “Моє серце розбивається”

Відома британська акторка Емілія Кларк не залишилася в стороні і вирішила допомогти українцям, які проходять через жах війни. Усі деталі в статті.

Емілія Кларк, яка 10 років тому прославилася завдяки участі у проекті “Гра престолів” та зіграла всім відому матір драконів, є не менш відомим філантропом. Свого часу зірці довелося пройти непростий шлях. У акторки аневризма головного мозку. Пройшовши через пекло, вона організувала доброчинний проєкт, який допомагає людям, що борються з таким самим діагнозом. Але на цьому вона не зупиняється.

Емілія Кларк підтримала Україну і збирає гроші для її жителів

Взявши приклад з Леонардо Ді Капріо, Дженіфер Еністон, Селени Гомес, Блейк Лавлі та інших, Емілія Кларк організовує збір коштів для допомоги українцям, які постраждали від вторгнення російських військ.

Повідомлення про намір Емілії з’явилися на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, де вона поділилася своїми почуттями щодо ситуації і зізналася, що події в Україні розбили її серце.

На фото вона постала разом зі своїм песиком у футболках, які колись дісталися від української команди, з якою вона співпрацювала. Вочевидь, Кларк не з новин знає, що саме відбувається в Україні, адже має велику кількість знайомих, які можуть розповісти всю правду.

Українці масово почали дякувати зірці за її доброту та велике серце, але не обійшлося без негависті від росіян, які почали розпалювати ворожнечу прямо у неї в коментарях. Але голлівудським зірками не звикати. Наприклад, колись Леді Гага дісталося через те, що вона почала зустрічатися з колишнім чоловіком Ірини Шейк.

Схожі статті