Соліст “Отпетых мошенников” на тлі війни в Україні вирішив рушити до Господа: артист помер у Підмосков’ї

Відомий російський музикант, який колись був мрією кожної дівчини на пострадянському просторі пішов на той світ за власним бажанням. Що сталося, дізнайтеся в нашій статті.

З самого початку війни з нашого життя пішло багато людей. І смерть торкнулася не тільки тих, хто знаходиться у гарячих точках або пішов захищати свою країну. Велика кількість людей не змогла змиритися з новими реаліями і пішла на той світ.

Так, Ольга та Наталія Сумські втратили матір, Олена Яковлева не може забрати тіло батька, Паша Лі героїчно загинув, прикриваючи собою дітей, а соліст “Отпетых мошенников” Том Хаос пішов з життя за власним бажанням.

Соліст “Отпетых мошенников” на тлі війни в Україні вирішив рушити до Господа

Соліст “Отпетых мошенников” на тлі війни в Україні вирішив рушити до Господа

50-річний В’ячеслав Зінуров, більш відомий як Том Хаос з “Отпетых мошенников” пішов із життя минулого четверга. Інформацію про смерть підтвердили в офіційному акаунті музиканта в Instagram. Увечері цього ж дня стали відомі подробиці трагедії.

Зінурова знайшли у його будинку у Підмосков’ї, в якому він проживав один. Дружини та дітей у В’ячеслава не було, про те, що сталося, повідомили сусіди артиста. Занепокоєні зникненням колега виконавця Гарік Богомазов та його дружина попросили їх подивитися, що сталося.

“У Тома було заплановано дві зйомки, куди вони збиралися з Гаріком та Вікторією. З 12 години дня Том перестав виходити на зв’язок, Вікторія забила на сполох… ніби відчувала щось негаразд”, — розповіла PR-директор Майя Троян.

Після дзвінка до правоохоронних органів на місце виїхала слідча група. За попередніми даними, музикант вирішив піти з життя і застосував для цього мотузку.

Схожі статті