Тіна Кароль розповіла, як тікала з сім’єю від війни в Україні: “Як колись бігла моя бабуся єврейка від нацистів”

Відома українська співачка Тіна Кароль розповіла, як вона з батьками тікала від російських окупантів та порівняла їх з нацистами. Усі деталі в статті.

Відома українська співачка Тіна Кароль розповіла журналістам російського каналу, як вона була змушена разом сім’єю тікати з України через російських окупантів.

Як відомо, зірка під час наступу знаходилися в монастирі, але згодом зрозуміла, що необхідно евакуюватися. Разом з батьками вона дісталася Варшави, звідки об’явила росіянам інформаційну війну.

Тіна Кароль розповіла, як тікала з сім’єю від війни в Україні

Так, зірка зізналася, що її батьки, які є євреями, були шоковані подіями і порівняти їх з справжнім нацизмом.

Тіна Кароль розповіла про свого немолодого фаворита з немаленькими статками
Тіна Кароль розповіла, як тікала з сім’єю від війни в Україні

“Мої батьки зараз в Україні. Бігли з Києва, як колись від нацистів втікала моя бабуся єврейка. Тато плакав, казав: “Моя мама так втікала”, – поділилася Кароль.

Також зірка підняла питання Бабиного Яру, який був розстріляний військовими. У своїй розповіді Тіна Кароль закликала мирних росіян закликати до мітингів та зміни влади в Російській Федерації.

Нагадуємо, що справжнє ім’я Тіни Кароль — Тетяна Ліберман. Вона є єврейкою, і для неї питання нацизму особливо болюче. Також сімейство дуже розлютило той факт, що Бабин яр був у турбований і порівняли його з новим розстрілом. На щастя, син артистки на даний момент знаходиться у Великобританії і не бачив усіх жахіть, які відбуваються на його батьківщині. Де саме знаходиться співачка і як живе у Варшаві також невідомо, але зірка не просто ховається, а дійсно бореться як може.

Схожі статті