(Відео) Лоліті Мілявській, яка вважає війну “спецоперацією”, вдалося вивезти свою сім’ю з Києва

Зараз Лоліта із сім'єю у безпеці, хоча співачка не каже, де вона знаходиться. Як припускають ЗМІ, вона може перебувати в Болгарії. Там вона має нерухомість.

На Україну напала Російська Федерація і зробила це віроломно як нацисти.
Весь світ засуджує війну Росії проти України та стоїть на боці нашої Батьківщини. Все населення нашої країни піднялося проти російського агресора. Кожен у міру можливості робить свій внесок перемогу над ворогом. Представники шоубізнесу теж не стоять осторонь.

Проте є зірки з українським корінням, яке вже давно живе в Росії, яке досі цю війну називають спецоперацією. При цьому їхні батьки та дочка перебуває у Києві, який російські війська бомблять щодня. Це Лоліта Мілявська. Їй вдалося після кількох безуспішних спроб вивезти з Києва маму та доньку. Як у співачки в серці та душі поєднується, що вона не визнає війну в Україні війною, а лише спецоперацією і водночас її рідних бомбардують російські літаки?

Співачка дякує всім людям, які в цьому їй допомогли. Зараз Лоліта із сім’єю у безпеці, хоча співачка не каже, де вона знаходиться. Як припускають ЗМІ, вона може перебувати в Болгарії. Там вона має нерухомість.

Не піддавайтеся паніці. Не слухайте і не дивіться фейки, які розповсюджує російська пропаганда. Уважно аналізуйте інформацію та вірте українським офіційним повідомленням. Перемога буде за Україною.

Бережіть своїх близьких, особливо дітей жінок і людей похилого віку, а також себе.

Схожі статті