Екс-холостячка Ксенія Мішина відмовила Олександру Лукашенко: “Саша, я з такими, як ти, не дружу”

Відома українська акторка Ксенія Мішина привселюдно звернулася до Олександра Лукашенка. Що сталося, дізнайтеся в нашій статті.

Як відомо, в української знаменитої акторки Ксенії Мішиної прекрасне почуття гумору. Можливо тому, у романтичному реаліті-шоу вона обрала саме гумориста Олександра Еллерта. І навіть під час війни, яка забирає все хороше з нашого життя, зірка знає, як підбадьорити користувачів. І в неї це виходить абсолютно майстерно.

Ксенія Мішина відмовила Олександру Лукашенко

Так, нещодавно Ксенія Мішина поглузувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram над президентом Білорусі Олександром Лукашенко, який долучився до терору Володимира Путіна та намагається розв’язати війну між своєю країною та Україною.

Вона оприлюднила скріншот, на якому начебто Олександр Лукашенко зі своєї офіційної сторінки в Інстаграм намагається зв’язатися з акторкою. Ксенія зазначила, що вона з такими, як він, не дружить.

Ксенія Мішина відмовила Олександру Лукашенко. Скріншот особистої сторінки зірки

Звісно, вирогідність того, що це дійсно офіційна сторінка Президента вельми малоймовірна. Олександр Лукашенко, як і Володимир Путін, не користується інтернетом, що стало великою помилкою в інформаційній війні.

Нагадуємо, що декілька днів тому Олександр Лукашенко заявив, нібито Україна збиралася напасти на Білорусь. Саме таким чином він виправдав агресію російської федерації проти “братського народу”, як вони раніше висловлювалися. Але обдурити світ не вийшло, і усі ЗМІ після провокації з авіаударом заповнені інформацією про те, що Росія вдарила і по Білорусі. Тож усі спроби спровокувати світ на агресію проти України зазнають поразки.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.