Дружина Романа Сасанчина повідомила про сварку та розставання з музикантом: “Починаю життя з чистого листа”

Дружина українського музиканта Романа Сасанчина Іванна забрала дитину і вирушила до Польші. Під час евакуації між молодими людьми сталася сварка, яка може покласти кінець їхнім стосункам.

Наприкінці минулого року переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин став батьком вперше. У нього і його дружини Іванни народилася дівчинка, яку назвали Елізабет.

Дружина 19-річного Романа Сасанчина розповіла, як почувається після збільшення губ
Дружина Романа Сасанчина повідомила про сварку та розставання з музикантом

Пара тимчасово проживала в Тернополі, а квартиру в Києві продавала, з метою придбати іншу на заміну. Втім, мрії про щасливе життя зруйнувалися через війну.

Дружина Романа Сасанчина повідомила про сварку та розставання з музикантом

Так, певний час Іванна знаходилася в Україні, але згодом вирішила евакуюватися разом з маленькою дитиною, і поїхала до Польщі. Як з’ясувалося згодом, це принесло у сім’ю сильний розлад. Роман та Іванна посварилися і настільки сильно, що дівчина не може дати гарантії, що вони зійдуться.

Дружина Романа Сасанчина повідомила про сварку та розставання з музикантом. Скріншот особистої сторінки блогерки

Причини сварки обидва не розкривають, але дівчина визнає, що винні у тому, що сталося, обидва. Також вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram зізнання у коханні Роману, яке більше схоже на прощання.

Дружина Романа Сасанчина повідомила про сварку та розставання з музикантом. Скріншот особистої сторінки блогерки

І хоча дівчину захейтели в мережі, адже користувачі вважають, що особисті драми зараз не важливі, вона також отримала велику кількість підтримки від співвітчизників.

Варто відмітити, що парі з самого початку пророкували швидке розтавання через вік Романа. Але ми сподіваємося, що пара зможе знайти рішення та шлях до серця одне одного.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.