Композитор Ігор Поклад та його дружина врятовані з підвалу будинку у Ворзелі

Знайшовся сміливець Костянтин, котрий ризикуючи життям поїхав до Ворзеля і врятував звідти Ігоря Поклада та його дружину Світлану.

Нещодавно у засобах масової інформації було оголошено, що Ігор Поклад, який є легендарним українським композитором разом із дружиною, перебувають у підвалі міста Ворзель. Там він перебуває вже кілька діб. Йому буквально нещодавно виповнилося 80 років. Поруч із ним перебуває його дружина Світлана. І з ними не було зв’язку. За тією інформацією, яка була у ЗМІ, подружжя не має їжі та води. Проникнути туди було неможливо. Проте знайшовся сміливець Костянтин, котрий ризикуючи життям поїхав до Ворзеля і врятував звідти Ігоря Поклада та його дружину Світлану.

Ігор Поклад – легендарний український композитор

Для інформації:

Другого мера викрали за три дні

Передбачуване викрадення мера південного міста Дніпрорудного Євгена Матвєєва сталося через кілька годин після того, як російські сили в іншому південному місті, Мелітополі, як повідомляється, призначили нового мера після того, як його першого також викрали.
Передбачуване викрадення мера Мелітополя Івана Федорова у п’ятницю спонукало сотні протестувальників вийти на вулиці з криками: “Звільніть мера!”
Вчора ввечері на місцевому телебаченні новим мером оголосили колишнього депутата міської ради Галину Данильченко.
Данильченко закликала мешканців не брати участь у тому, що вона назвала екстремістськими акціями. У місті оголошено комендантську годину та заборонено акції протесту. Але ж населення її не слухається.

Не вірте поширеним чуткам російських ЗМІ. Аналізуйте ситуацію та читайте та дивіться офіційні українські засоби масової інформації.
Україна переможе! Бережіть себе та своїх близьких.

У місті оголошено комендантську годину та заборонено акції протесту.

Схожі статті