Зірка “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв виразив свою повагу жителям Херсону: мешканці міста знову вразили Україну

Відомий український телеведучий Єгор Гордєєв знову поділився своїми емоціями стосовно жителів Херсону, які вже декілька тижнів захищають честь свого міста.

Сміливі мешканці міста Херсон проявили себе у війні Росії проти України просто неймовірним чином. Близько тижня громадяни виходять на вулиці з українськими прапорами, дають відсіч російським солдатам та гуманітарним конвоям, і повсюду скандують лише про те, що Херсон — це Україна. Кадри з протистоянням звичайних людей, які відстоюють честь свого міста розлетілися світом вельми швидко.

Єгор Гордєєв виразив свою повагу жителям Херсону

А самий захід, який повторюється знову і знов, влаштовується не просто так. Справа в тому, що тиждень тому з’явилася інформація про те, нібито російська влада намагається влаштувати фіктивний референдум і створити ХНР на прикладі ДНР і ЛНР. Були заяви стосовно того, що все відбудеться за сценарієм анексії Криму з зеленими чоловічками та будь-якою відсутністю свідків зі сторони європейських держав, що абсолютно протизаконно і є злісним порушенням міжнародного права.

Єгор Гордєєв виразив свою повагу жителям Херсону. Скріншоти особистої сторінки телеведучого

Так як в українських військових є набагато важливіші справи, адже вони боронять людей у гарячих точках, жителі Херсону вирішили взяти ситуацію у свої руки і дають розуміти ворожим загонам, хто хазяїн міста.

Український телеведучий Єгор Гордєєв не зміг стримати своїх почуттів та поділився декількома відеороликами, які були відзняті в Херсоні. Він підтримав народ та виразив свою повагу до людей, які заявили про свою національну ідентифікацію.

Варто відмітити, що своєю сміливістю вражає Миколаїв, який взяв оточення російську колону. Завдяки цьому, окупанти не мають змоги рухатися на Південь.

Схожі статті