Дмитро Дікусар уцілів після обстрілу балістичними ракетами та надалі захищає Україну

Дмитро Дікусар розмістив на своїй сторінці в інстаграм відео обстрілу та його наслідки. Як повідомив сам Дмитро, що дякувати Богу, що всі вижили

Дмитро Дікусар, який є українським хореографом, зараз перебуває у ЗСУ та захищає нашу Батьківщину. Нещодавно він потрапив під обстріл ворога. Російські військові застосували балістичні ракети. Після того, як все закінчилося Дмитро Дікусар розмістив на своїй сторінці в інстаграм відео обстрілу та його наслідки. Як повідомив сам Дмитро, що дякувати Богу, що всі вижили. Це завдяки Всевишньому та професійним українським командирам, а також злагодженій роботі кожного захисника України. Вони вже передислокувалися і готові відбивати напад російського агресора.

Дмитро Дігусар констатував, що збройні сили України беруть в полон російських окупантів. І це єдине, чого вони досягли своїм вчинком.
У наших захисників є мотивація – ми захищаємо свою землю, рідних. У російської армії цього немає і тому вони будуть розбиті та безславно покинуть, хто встигне нашу територію. А хто не встигне, то лежатимуть в українських чорноземах. Не ми прийшли загарбниками, а вони й тому правда за нами.

Перемога буде за нами. Бережіть своїх близьких та себе. Не ведіться на фейки, які розповсюджують засоби масової інформації в Росії. Потрібно вірити лише офіційним українським ЗМІ. Адже зараз росіяни багато поширюють відверту дезінформацію, щоб викликати паніку у населення.

Схожі статті