Дзідзьо повідомив про непросте поранення на фронті: “Пішов служити, як тільки почалась війна”

Дзідзьо повідомив, що його хороший друг, знаходячись на фронті, отримав сильне поранення. Що саме сталося, дізнайтеся детальніше в нашій статті.

Відомий український виконавець Михайло Хома, який прославився під псевдонімом Дзідзьо, під час війни в Україні намагається підтримати своїх співвітчизників і морально, і фізично. Поки збройні сили України стараються виконати свою роботу на фронті, українські зірки займаються інформаційною боротьбою та волонтерством.

Дзідзьо повідомив про непросте поранення на фронті

Але також завдяки ним ми знаємо про подвиги та людей, які вражають своєю хоробрістю та сміливістю. Один з таких опинився в оточенні Дзідзьо. Мова йде про його хорошого друга Романа Кулика, який у перші дні війни відправився до фронту.

Само йому артист присвятив публікацію на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Дзідзьо повідомив, що його друг отримав важке поранення. Вже декілька днів чоловік знаходиться в реанімації, так як у його тілі є декілька осколків. Два с них вже витягнули, залишився ще один.

Варто відмітити, що серед зірок також є постраждалі. Відомо, що український актор Паша Лі трагічно загинув під час того, як рятував дітей. Заради них він зняв з себе бронежилет та накрив малечу собою. Також український телеведучий Нікіта Добринін отримав непросте поранення в ногу. Варто відмітити, що у знаменитості є молода дружина та маленький син, якому не виповнилося і року.

Євген Синельников, на щастя, зміг уникнути небезпеки для життя. Тривалий час він знаходився у підвалі разом зі своєю родиною і втратив зв’язок з зовнішнім світом. До його будинку зайшли озброєні окупанти. Але його вдалося евакуювати. Під час розповіді про пережите Женя не стримав сліз.

Схожі статті