Алла Мазур втратила властиве їй почуття такту і жорстко висказалася про росіян: “Нехристи з православними лозунгами”

Відома українська телеведуча Алла Мазур не соромилася і не стримувала себе у виразах. Я знаменитість жорстко висловилася стосовно росіян. Усі деталі в статті.

Алла Мазур — відома українська тележурналістка з досвідом роботи більше, ніж 20 років. Вона не тільки фігурує в кадрі, але і поза ним. Знаменитість виконує обов’язки шеф-редактора програми новин і подейкують, що навіть є дружиною сірого кардинала української журналістики Роберта Опаленика.

Також у Алли є син Артем, батьківство над яким приписують Роберту. Але підтверджень цій інформації немає. Мазур руками приховує особистість свого чоловіка і продовжує це робити навіть у найскрутніші часи.

Алла Мазур втратила властиве їй почуття такту і жорстко висказалася про росіян

Так, на період війни Алла Мазур евакуювалася разом з сином-підлітком з Києва та рушила до Західної України. Там вона живе в селі. Обов’язки журналіста вона не виконує, ця справа лягла на плечі Єгора Гордєєва, Наталії Островської, Соломії Вітвіцької та інших відважних українських журналістів.

Втім, позицію Алли можна почути на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Завжди тактична та інтелігентна Мазур не добирає слів і активно критикує, як російську владу так і бездіяльність звичайних росіян.

Вона також зробила наголос на те, що релігійний православний народ абсолютно ігнорує заповіді та самий сенс православ’я.

Негативних коментарів від росіян під публікацією зірки знайти неможливо, адже текст написаний українською мовою. А от тим, хто розмовляє російською пощастило менше: у коментарях під публікаціями Потапа, Дмитра Гордона, Насті Каменських, Антона Птушкіна та інших неймовірна кількість негативних висловів від росіян.

Схожі статті