|
15.03.2022 11:26

34-річна Леся Нікітюк вигадала, як хакерам з Anonymous налякати росіян: відчують на собі, що таке війна

Україна продовжує боротися із російським агресором. Кожну сутність російські війська завдають авіаудари по житлових районах міст і сіл. Гинуть люди. Як правило, бомбардують вночі, люди не можуть спокійно спати та це теж психологічний момент, який використовують окупанти. Включаються сирени та гудуть до закінчення авіоудару. Це звук попереджає, що треба йти в укриття, але він також діє на психіку людини.

Леся Нікітюк на своїй сторінці в інстаграм попросила хакерів Anonymous при тривозі в Україні включати сирени автоматично та в Росії. Нехай і росіяни відчують, що таке війна!

А сирени включають практично у всіх населених пунктах України.

Питання, яке турбує багатьох у Києві, полягає в тому, чи прийде президент Путін до висновку, що настав час використовувати найсмертельнішу зброю в російському арсеналі проти захисників міста. Поки що цього не сталося. Якщо це станеться, загине набагато більше людей і буде завдано жахливих збитків.

Деякі люди не вірять, що президент Путін ударить по Києву так, як були атаковані міста на сході та півдні України. Вони стверджують, що Путін не наважиться зруйнувати стародавнє місто, центром культури, релігії та історії. Деякі з тих самих людей також вірили, що Росія не вторгнеться.

Інші побоюються, що якщо російська піхота та бронетехніка будуть затримані, Путін та його генерали приймуть ту тактику, яку вони використовують у Маріуполі на півдні, оточивши місто та намагаючись зламати волю його захисників артилерійськими та авіаційними ударами. Цей метод добре спрацював для росіян у Сирії та у 1990-х роках, коли Грозний, столиця самопроголошеної Чечні, був зрівняний із землею.

Наступні кілька тижнів матимуть вирішальне значення для майбутнього Києва та для більш масштабної війни за майбутнє України. Якщо Росія не зможе відновити атаку на столицю, впевненість її захисників зросте, а сила та бойовий дух російських військ, у тому числі призовників, витримають ще більше ударів.

Бережіть себе та своїх близьких. Не піддавайтеся паніці. Перемога буде за Україною.