Екс-дружина Доманського Лідія Таран втекла з Києва у Францію і тепер гомонить на французькій: “Це було важко”

Відома українська журналістка і телеведуча Лідія Таран вийшла на зв'язок з фанатами та земляками з-за кордону, куди терміново виїхала після початку війни в Україні.

Середа 24 лютого розділила життя українців на до та після, адже почалося те, у що до останнього вірити не хотілося – війна в Україні, яку розв’язав президент рф. Багато нещастя в українські родини і будинки принесли імперські амбіції путіна. Рахунок біженців йде вже на мільйони, серед них є і знаменитості.

Наприклад, Джамала вивезла своїх дітей у безпеку і їздить по Європі з інтерв’ю та концертами на підтримку України. Тіна Кароль знаходиться в Польщі і регулярно збирає мітинги, аби привернути якомога більше уваги світової спільноти до війни. Лідія Таран теж виїхала за кордон, тому в цілодобовому телемарафоні її не видно.

Будинок Лідії Таран
Лідія Таран втекла з Києва у Францію та вже гомонить французькою

Так, у себе в Інстаграмі зірка повідомила, що рішення бігти прийняла заради порятунку своєї дитини від Андрія Доманського – дочки Василини. І вже коли вони виїхали, журналістка вирішила не повертатися, адже не хоче кидати спадкоємицю саму. Втім, часу дарма Лідія не витрачає і робить від себе все можливе для допомоги Україні.

“Розбіглися межи людьми, як мишенята… пам’ятаєте, Тарас писав. Зараз таких розгублених втомлених жінок із дітьми, таких мишенят майже 3 мільйона – це ті українці, які доїхали до якоїсь Європейської країни або ще рухаються далі. Це найбільша гуманітарна катастрофа з часів Другої світової. Французьке місто Нансі – побратим польського Любліна, переповненого українцями, тепер їх автобусами скеровують сюди, в край, де опинилась я… Працюю з мерією міста Нансі. Організували велику збірку – запрошення мера. Тримала спіч про Україну! Уперше французькою – від напруги і відповідальності мовний бар’єр впав. Пояснювала, чому треба закрити небо над нами! Плакали від нашої дійсності… Яке майбутнє чекає на наших мрійників? Отримую багато повідомлень від підопічних “Здійсни мрію”, допомагаємо їм чим можемо”, – пише Лідія.

За її словами, у Франції чесно і відкрито показують все, що відбувається на українській землі:

“Власне, тут, у Франції, показують усі масштаби лиха, навіть мікрофон моїх рідних плюсів теж постійно в кадрі – на французьких каналах. Про орків французам вже не треба пояснювати – прозріли, слава Богу, вже давно. Дала інтерв’ю місцевому радіо. Записали велике розмову для вечірньої програми на 3 каналі. Щоправда, вони її скоротили, але суть – про небо і необхідність захистити українських дітей, українців лишили. У головній газеті цього регіону “L’EST républicain” теж вийшов матеріал про Україну. Допомога, переважно дітям, і медикаменти і тут, і в сусідньому Люксембурзі пакується постійно. Здіймаємо хвилю далі! Допомагаємо! І віримо! Хай вороги повиздихають! А Перемогу будемо наближати, хто де і як може!”, – підсумувала Таран.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.