46-річна Наталія Могилевська публічно засудила Джозефа Байдена та європейських лідерів: “Ви не в театрі”

Відома українська співачка Наталя Могилевська роздратована поведінкою європейських та американських політичних лідерів, які замість реальної допомоги поводяться, як у виставі.

Наталія Могилевська продовжує активно розповідати про свою позицію стосовно війни, яка три тижні тому розгорнулася на території України. Співачка незадоволена діями членів Євросоюзу та влади Сполучених Штатів Америки. Нещодавно артистка зробила відеозвернення, в якому пояснила суть своїх претензій.

Наталія Могилевська публічно засудила Джозефа Байдена та європейських лідерів

Так, знаменитість щиро не розуміє, чому всесвітньовідомі політики замість реальної допомоги поводяться так, ніби знаходяться на виставі.

“Весь світ побачив, яка маємо величну націю. Світ захоплюється і аплодує нам, але я хочу звернутися до президента Байдена та лідерів європейських держав. Будь ласка, не аплодуйте! Це не шоу! Ви не в театрі! Це справжня війна”

Варто відмітити, що Джозеф Байден три тижні тому дав інтерв’ю Коену, в якому констатував своє небажання розв’язувати збройний конфлікт. Президент Сполучених Штатів Америки має твердий намір воювати з Російською Федерацією на економічному рівні. Мовляв, якщо влада Росії не збирається зупиняти війну, то Захід залишить її без грошей для її проведення.

Поки що російська влада повністю заперечує фінансову кризу та великі складнощі, які чекають на росіян попереду. Втім, усі експерти світу стверджують, що Російську Федерацію так чи інакше очікує дефолт і запобігти цьому можуть лише екстрені дії, які включатимуть зменшення, а бажано повне припинення агресії в сторону України. То чи будуть дієвими рішення Джозефа Байдена та європейських лідерів стане зрозуміло лише згодом.

Схожі статті