Підтримка йде, звідки не чекали: мама Ілона Маска в українському одязі виступила за мир в Україні

Мей Маск (мама Ілона Маска) розуміється на сучасній моді. У неї бездоганний смак і вона любить стильне вбрання. Як сказала сама Мей Маск: "Україна переможе"

В Україні триває війна, яку розв’язала Російська Федерація. Весь світ став на підтримку нашої Батьківщини. Більшість прогресивних людей у будь-який спосіб підтримують Україну.

Так мати засновника компанії SpaceX Ілона Маска теж висловила підтримку нашій країні. Вона не сумнівається, що Україна здобуде перемогу у цій війні. Для інтерв’ю мати Ілона Маска обрала вбрання від українських дизайнерів.
Мей Маск (мама Ілона Маска) розуміється на сучасній моді. У неї бездоганний смак і вона любить стильне вбрання.
Як сказала сама Мей Маск: “Україна переможе”

Вона має багато нарядів, у тому числі такі українські бренди як: IENKI IENKI, BEVZA, Marianna Senchina, Nadya Dzyak, Vorozhbyt&Zemskova, The Coat та багатьох інших.

Не лише мама Ілона Маска таким чином підтримує Україну.
Добровольці везуть медикаменти із Великобританії на лінію фронту в Україні.
За два дні, 1000 миль та шість країн, вони перевезли фургони з наборами для травм, кисневими регуляторами та ультразвуковими апаратами на тисячу миль на схід лише за два дні.

Конвой, організований Українською медичною асоціацією Великобританії, складається з українських лікарів та медсестер, які працюють у Великій Британії.
І Всесвітня організація охорони здоров’я вже доставила сотні тонн медикаментів до лікарень Києва та інших міст.

Вірте – Україна переможе! Бережіть своїх близьких та себе. Не слухайте і не дивіться і тим більше не вірте фейковим новинам із Росії про війну в Україні. Це є пропаганда. Орієнтуйтесь лише на офіційні українські засоби масової інформації.

Схожі статті