Чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян не виходить на зв’язок в мережі з початку війни: що відомо про долю співака

З початку війни в Україні 24 лютого відомий співак та чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян на зв'язок в мережі не виходить. Що відомо про місцезнаходження музиканта?

Ранок середи 24 лютого назавжди розділив життя українців на до та після. Саме тоді російські війська вторглися на українські землі, виправдовуючись “спецоперацією” і не називаючи все своїми іменами – це повномасштабна війна. Чоловіки вітчизняного шоу-бізнесу стали на захист рідної неньки України.

Так, колишній Ірини Білик, хореограф Дмитро Дікусар вступив до лав ЗСУ і хоробро боронить Батьківщину. Журналісти Руслан Сенічкін, Єгор Гордєєв, Святослав Гринчук та інші тримають інформаційний фронт. До територіальної оборони приєдналися Юрій Ткач, Нікіта Добринін, Андрій Задворний, Максим Тарапата, Єгор Соболєв, герой нашої сьогоднішньої статті, але це ще не всі сміливці.

Тоня Матвієнко емоційно попрощалася з Арсеном Мірзояном
Арсен Мірзоян не виходить на зв’язок в мережі з початку війни

Коли Арсен прийняв рішення йти до тероборони, Тоні Матвієнко було нелегко з цим змиритися. У себе в Інстаграмі дочка народної артистки Ніни Митрофанівни зізналася – найважче, що їй довелося зробити після 24 лютого – відпустити коханого. Втім, вона дуже ним пишається і сумує за ним.

Чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян не виходить на зв’язок в мережі з початку війни

Якщо сама Антоніна на зв’язок з фанатами час від часу виходить, то Мірзоян в соціальних мережах наразі не з’являється. Вочевидь, у нього є більш важливі справи.

Нагадаємо, сам Арсен родом з Запоріжжя, де наразі неспокійна обстановка. Чи там зараз знаходяться його сини від першого шлюбу разом з колишньою дружиною – невідомо. Тоня ж з Ніною, дочкою від Мірзояна, мамою і старшою дитиною Уляною виїхала зі столиці в більш безпечне місце, звідки допомагає уркїнським воїнам і простим людям, чим може.

Слава Україні!

Схожі статті