46-річний Cвятослав Вакарчук опинився у харківському метро: підтримав містян піснею поки назовні руйнувалося місто

Святослав Вакарчук завжди демонстрував небайдужу позицію стосовно всіх визначних подій. Він виходив на мітинги і навіть у ці важкі часи не полишив Україну.

Святослав Вакарчук ніколи не приховував своєї патріотичної позиції і не соромився власних поглядів. Він часто виступав перед мітингувальниками, а у часи Революції Гідності його пісні стали майже гімном протестів.

Сьогодні співака помітили у Харкові. З міста вигнали окупантів, але все одно воно ще досі перебуває під обстрілами. Дуже постраждав житловий фонд, багато містян вимушені буквально жити у метрополітені. Вакарчук же вирішив підтримати харків’ян та завітав прямо на станцію підземки. Люди не повірили своїм очам, що зірковий чоловік не побоявся приїхати до них у такий скрутний час.

Вирішив заспівати музикант добре відому всім пісню, шлягер “Червона рута”. Виконав трек під акустичний акомпанемент. Не лише співами вирішив розрадити артист: разом з письменником Сергієм Жаданом, він привіз допомогу військовим. Тероборона тримається дуже добре та гідно, заявляючи, що в агресора немає шансів захопити їх квітучий регіон.

 

Вакарчук зазначив, що речі для захисників збирали львів’яни та одесити. У кожному пакунку – турбота наших громадян.

46-річний Cвятослав Вакарчук опинився у харківському метро

Тим часом, коли стався візит Святослава до Харкова, окупанти знову завдали удару по місту. Вони почали обстрілювати ринок.  У мережі телеграм-канали, зокрема харківський “Труха” повідомили про удар на території торгового комплексу. Інформації про постраждалих офіційні джерела ще не надали.

Молимося за кожне українське місто та кожного захисника! Все буде Україна”

Схожі статті