Кінорежисер Олег Сенцов захищає Київ на передовій: освоїв нову для себе професію військового

Олег Сенцов записався у територіальну оборону ЗСУ. І зараз його підрозділ захищає підступи Києва від російських окупантів. Кінорежисер чекає зустрічі з російським танком, щоб показати своє вміння воювати.

Росія розв’язала в Україні війну. Вона віроломна напала на нашу Батьківщину. Наш народ згуртувався і протидіє агресору, незалежно від національності та політичних уподобань.

Представники шоубізнесу записуються в тероборону, інші допомагають чим, можуть.
Олег Сенцов, який є українським кінорежисером та колишнім політичним ув’язненим, також не стоїть осторонь. Наразі йому 45 років і Олег Сенцов записався у територіальну оборону ЗСУ. І зараз його підрозділ захищає підступи Києва від російських окупантів.
Як сказав сам Олег Сенцов, він уже освоїв зброю і може поводитися з NLAW (протитанкова керована ракета). Кінорежисер чекає зустрічі з російським танком, щоб показати своє вміння воювати.

Олег Сенцов вже освоїв зброю

Весь світ докладає зусиль, щоб зупинити війну.

Три прем’єр-міністри Європейського Союзу стали першими іноземними лідерами, які відвідали Київ із початку російського вторгнення. Лідери Польщі, Чехії та Словенії прибули поїздом на зустріч із президентом України Володимиром Зеленським, щоб продемонструвати беззастережну підтримку блоком незалежності України.

Київ готується до посилення обстрілу, оскільки атаки на житлові об’єкти міста збільшуються. Російські війська не просунулися помітно у бік столиці за останній день, але Кремль, як вважають, розглядає варіанти їх поповнення запасів та комплектування.

За даними ООН, понад 3 мільйони людей втекли з України з початку війни, що стало однією з найсерйозніших криз із біженцями у світі. Кількість біженців, які прибувають у Польщу — 1,8 мільйона осіб, — відповідає населенню столиці Варшави.

Співробітник російського державного телебачення, який перервав випуск новин антивоєнним плакатом, постав перед судом. Марину Овсяннікову швидко заарештували після того, як вона увірвалася на знімальний майданчик із плакатом “Немає війні… Не вірте пропаганді”. Поки що їй загрожує штраф за організацію неузгодженого заходу.

Двох членів команди Fox News було вбито під Києвом. Ветеран відеожурналіста П’єр Закшевський та українська журналістка Олександра Кувшинова загинули після того, як їхній автомобіль був уражений зустрічним вогнем. Їхній колега, кореспондент Бенджамін Холл, залишається в лікарні в Україні

І Україна це зробить за допомогою ЗСУ та таких людей як Олег Сенцов. Перемога буде за нами. Бережіть себе та своїх близьких.

Схожі статті