Лілія Ребрик вся в сльозах повідомила про втрату близької людини, життя якої відняла війна: “Тебе більше нема”

Відома українська акторка і телеведуча Лілія Ребрик у цей непростий для України час втратила близьку людину, про що зі сльозами на очах повідомила в соціальних мережах.

24 лютого в Україні почалася війна, яку розв’язала Росія. Життя українців змінилося кардинально. Багато жінок і дітей були вимушені втекти за кордон. Чоловіки пішли боронити Батьківщину від ворога, але з фронту не завжди надходять добрі новини. Нещодавно друга втратила Ксенія Мішина, а тепер – Лілія Ребрик.

Лілія Ребрик попрощалася зі студією Ранку з Україною
Лілія Ребрик попрощалася з близьким другом

Лілія Ребрик втратила на війні близьку людину

У себе в Інстаграмі Лілія Ребрик опублікувала пост, присвячений Сторокань Володимиру – каскадеру, разом з яким неодноразово співпрацювала. Його життя забрала війна:

“Вова… Сторокань Володя! Один із найкращих каскадерів у кіно, який робив карколомні трюки, часом несумісні з життям… Але він їх робив! Завжди ідеально! Прораховуючи все до міліметра… Безстрашний! Відчайдушний! Сміливий! Завжди з усмішкою та добрими очима! Як так? Тебе більше нема! Герої не вмирають!”, – написала Лілія, не стримуючи сліз.

Артистка доповнила публікацією спільними фото з покійним другом, а у коментарях користувачі мережі висловили свої співчуття родині, близьким, друзям та побажали Володимирові Царства небесного. Доєднався до них і чоловік Лілії Ребрик Андрій Дикий, який, не виключено, що теж був знайомий особисто з колегою дружини.

Відомо, що життя актора-каскадера Стороканя обірвалося в Києві. Глядачі могли бачити його в серіалах “Свати”, “Брат за брата”, Повернення Мухтара”.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.