Андрій Данилко пояснив, чому Максим Галкін та Пугачова покинули батьківщину: російське ТБ оббрехало своїх же

Андрій Данилко пояснив, чому насправді Максим Галкін та Алла Пугачова покинули Росію і чи є у їхніх співвітчизників причини називати їх зрадниками.

Співак Андрій Данилко, який виступає в образі Вєрки Сердючки, останнім часом активно дає про себе знати у медійному просторі. Нещодавно приголомшив несподіваним зізнанням. Співак пояснив, чому багато російських артистів їдуть із Росії у відпустку. Наприклад, він пригадава гумориста Максима Галкіна та його дружину Аллу Пугачову.

Андрій Данилко пояснив, чому Максим Галкін та Пугачова покинули батьківщину

Алла Пугачова і Максим Галкін з дітьми були помічені в аеропорту
Андрій Данилко пояснив, чому Максим Галкін та Пугачова покинули батьківщину

Андрій Данилко на вважає, що Максим раптово вирішив покинути Росію, в чому його звинувачують його ж фанати.

“Я розмовляв з Максимом Галкіним. Вони планували відпустку. Тим більше, їм відмовили у всіх рекламних контрактах. Він із сім’єю поїхав до Ізраїлю, і поки особливої ​​роботи немає…” – цитує його news.ru.

Сам Максим періодично виходить на зв’язок із шанувальниками. Він знаходиться в хорошому настрої, не сумує. Варто зазначити, що зараз він і його дружина знаходяться в ізраїльському місті Кесарія, де живуть найвідоміші ізраїльські адвокати, телезірки. Алла та Максим орендують будинок, де влаштувалися з дітьми Гаррі та Лізою.

Алла Борисівна так пояснювала від’їзд із країни:

“Канікули, відпустка, лікування – це не еміграція”

72-річна артистка заспокоїла росіян, пообіцявши невдовзі повернутися. Дісталося і московському священнику, який чомусь вирішив, що Пугачова не повернеться. Зірка обіцяла йому надати візит до його церкви та назвала богохульником. Варто відмітити, що російська Примадонна регулярно проходить обстеження в одній із місцевих клінік. Вона лікується від діабету. А от реакція росіян, які десятками років поклонялися таланту зірки, дійсно дивує.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.