Російський патріот Газманов підтримував війну в Україні, а тепер змушений ночувати на вокзалі: все пішло шкереберть

Син відомого російського виконавця Олега Газманов Радіон повідомив, що змушений ночувати на вокзалі. Що сталося з сім'єю російського патріота?

Напередодні ввечері син Олега Газманова, який на прикладі батька підтримав агресію РФ проти України, Родіон Газманов оголосив фанатам, що нарешті готовий представити їхній увазі свій черговий новий трек — композицію під назвою “Відчуваю життя як Beat”, виконану в дуеті з Аллою Рід, яка з’явилася в мережі. Очевидно, цю подію співак вирішив гучно відзначити з друзями вдома.

Російський патріот Газманов підтримував війну в Україні, а тепер змушений ночувати на вокзалі

Російський патріот Газманов підтримував війну в Україні, а тепер змушений ночувати на вокзалі

На ранок Родіон вийшов у сторіз у своєму мікроблозі в Інстаграм (обійшовши блокування Роскомнадзором), показав своє набрякле, втомлене обличчя і оголосив, що зовсім не виспався, оскільки вчора вдома у нього зібралося вісім товаришів, які вітали його з релізом.

Незважаючи на короткий сон, уже зранку Родіон вирушив у далеку дорогу — йому доведеться провести в поїзді більше доби, щоб дістатися Севастополя, де він виступить на черговому концерті.

“Загалом зараз я їду на вокзал спати. Найближчими 29 годинами я матиму можливість спати, дивитися фільми і майже нічого не робити по роботі”, — написав артист.

Родіон Газманов користується набагато меншою популярністю, ніж його батько. Але він все одно пішов стопами знаменитого співака і тепер теж випускає музичні композиції. Газманов додав, що у поїзді, крім іншого, має намір займатися зарядкою, а також писати вірші та готуватися до концерту.

Вочевидь, після удару, який нанесла Європа у Росії, фанатська база Родіона Газманова поповниться, адже альтернатив не так багато, а з концертами навряд хтось з всесвітньо відомих зірок завітає.

Схожі статті