Колишній Ані Лорак Юрій Фальоса залишився без дому та офісу: все зруйновано, потрібно відбудовувати наново (ФОТО)

Як написав Юрій Фальоса: "Ні вдома, ні офісу більше нема! Усі живі! Що ж, відновлюватимемося заново!" Будинок та офіс продюсера знаходиться на Подолі у Києві.

Йде війна Росії проти України. Щодня зазнають обстрілу та бомбардування будинку та вулиці міст та сіл. Агресор із Росії не шкодує дітей, старих та жінок. Снаряди не розбирають хто живе в будинку.

Страждають усі, у тому числі й представники шоубізнесу. Нещодавно Юрій Фалеса розмістив на своїй сторінці у соцмережах фото, на якому видно, як горить його будинок. Будинок та офіс продюсера знаходиться на Подолі у Києві. І прямо в нього влучив ворожий снаряд.
Як написав Юрій Фальоса: “Ні вдома, ні офісу більше нема! Усі живі! Що ж, відновлюватимемося заново!”

Дім Юрія Фальоси

Коли путін порушив мир у Європі, розв’язавши війну демократії з населенням 44 мільйони людей, він виправдовував це тим, що сучасна прозахідна Україна є постійною загрозою, а росія не може почуватися в безпеці, розвиватися та існувати.
Але після тижнів бомбардувань, тисяч смертей та результату мільйонів біженців залишається питання: якою є його військова мета і чи є вихід?

Чого хоче путін?

Цілі, які він поставив на початку російського вторгнення, схоже, були розмиті в ході війни, яка, як він припускав, буде швидко виграна. Він навіть не міг визнати, що це вторгнення або війна, віддаючи перевагу фікції спецоперації.
Але ясно те, що він бачить у цьому поворотний момент у російській історії. На карту поставлено майбутнє Росії та її майбутнє місце у світі, — каже голова зовнішньої розвідки Сергій Наришкін.

Початкова мета російського лідера полягала в тому, щоб захопити Україну та повалити її уряд, назавжди поклавши край її бажанню приєднатися до західного оборонного альянсу НАТО.
Він сказав росіянам, що його метою є демілітаризація та денацифікація України, захист людей, які зазнали, за його словами, восьми років знущань та геноциду з боку українського уряду. До наших планів не входить окупація української території. Ми не збираємось нікому нічого нав’язувати силою, — наголосив він.

Але не було ні нацистів, ні геноциду, а росія жорстоко розправилася із десятками міст та об’єднала українців проти своєї окупації.
Бомбардування продовжуються, але останні повідомлення про мирні переговори показують, що росія більше не прагне скинути уряд, а натомість прагне нейтральної України.

Проте Україна має інше бачення, ми хочемо, щоб агресор пішов з нашої території. Кордони України у межах 1991 року будуть відновлені.

Схожі статті