“Досить брехати”: 32-річна Ксенія Мішина заступилася за Маріуполь, аби у росіян не було шансів виправдатися

Сьогодні інтернет став ще одним місцем, де розгортається протистояння між добром та злом: рф марно намагається приховати правду про свої злочини.

Ксенія Мішина вже раз у житті втратила домівку. Уродженка Криму, вона переїхала до Києва. 8 років минули буремно і у столиці вона змогла побудувати кар’єру, зустріти кохання і виростити сина. Втім, війна, безжально вкрала її щасливе майбутне, як і в мільйонів інших українців.

Акторка не здається, активно підтримує громадян і дуже інтелігентно висвітлює події. Втім, після вчорашніх кадрів з Маріуполя, навіть у неї увірвався терпець.

“Як це можна було зробити? Театр у Маріуполі, де були діти, де було багато дітей! Вас, російська погань весь світ ніколи не пробачить”, – у серцях написала артистка.

32-річна Ксенія Мішина заступилася за Маріуполь

Нагадаємо, що вчора, 16 березня, на драматичний театр у Маріуполі російські окупанти скинули бомбу. Там в укритті знаходилися люди, які переховували багато дітей. На щастя, сховище вистояло і місцевих сьогодні рятували з-під завалів.

Втім, за сміливу позицію в інтернеті, Ксенія отримала порцію невдоволення від російських підписників. Але з ними церемонитися зірка не стала:

“Відбиті:”Ксенія, досить брехати, у театрі були нацисти і прикривалися дітьми. У мене перегортається все в середині, читаючи таку мерзоту. Такі думки та коментарі прирівнюються до тероризму”, – відповіла акторка.

32-річна Ксенія Мішина заступилася за Маріуполь

Нагадаємо, що Ксенія Мішина стала надзвичайно популярною після участі у шоу “Холостячка”. Втім, з обранцем Олександром Еллертом вона так і не змогла побудувати стосунки та створити повноцінну родину.

Схожі статті