Полякова обіцяє Арестовичу до кінця свого життя забезпечувати його козячим сиром: Олексій заспокоює людей

Олі Полякової подобається, як мер Миколаєва Віталій Кім позитивно впливає на українців. Нещодавно Оля Полякова також звернула увагу як веде передачі та дає інтерв'ю Олексій Арестович

У цей скрутний час, коли росія віроломно напала на Україну, весь український народ став на захист своєї Батьківщини. Кожна людина чим може допомагати нашим збройним силам. Одні вступають до лав ЗСУ, інші до тероборони, треті стають волонтерами. Представники шоубізнесу намагаються морально підтримати наших захисників.

Оля Полякова працює на інформаційному фронті. Вона висвітлює події в нашій країні і як йде війна. Також Оля Полякова підтримує бойовий дух громадян України. Їй подобається, як мер Миколаєва Віталій Кім позитивно впливає на українців. Нещодавно Оля Полякова також звернула увагу як веде передачі та дає інтерв’ю Олексій Арестович. Він зберігає спокій і передає його навколишнім. Оля Полякова висловлює подяку Олексію.

Як відомо, співачка розводить кіз і робить козячий сир. Тому вона пообіцяла Олексію Арестовичу до кінця своїх днів забезпечувати його козячим сиром за те, що він заспокоює українців у цей непростий час.
Олексій Арестович правильно розставляє пріоритети та виводить на чисту воду пропагандистів росії.

Олексій Арестович зберігає спокій і передає його навколишнім

А передісторія конфлікту була така:

Чому путін хоче нейтральної України

Відколи Україна здобула незалежність у 1991 році, коли розпався Радянський Союз, вона поступово згорнула у бік Заходу – і в ЄС, і в НАТО.

Лідер Росії прагне звернути це назад, розглядаючи розпад Радянського Союзу як «розпад історичної Росії».
Він стверджував, що росіяни та українці – один народ. “Україна ніколи не мала традиції справжньої державності”, – стверджував він, заперечуючи історію України.
У 2013 році він зажадав від проросійського лідера України віктора януковича не підписувати угоду з Європейським союзом, що спровокувало протести, внаслідок яких у лютому 2014 року янукович був вигнаний.

У відповідь росія у 2014 році захопила Крим та спровокувала повстання на сході, підтримавши сепаратистів, які боролися з українськими військами у восьмирічній війні, яка забрала 14 000 життів.
Було припинення вогню та Мінська мирна угода 2015 року, яка так і не була реалізована. Незадовго до свого вторгнення президент путін розірвав мирну угоду і визнав дві держави, що підтримуються Росією, незалежними від України.

Відправляючи війська, він звинуватив НАТО у загрозі “нашому історичному майбутньому як нації”, безпідставно заявивши, що країни НАТО хочуть розв’язати війну в Криму.
Пропаганда Росії завжди все ставила з ніг на голову, тому що їй було вигідно.

Але зараз у 2022 році росія, напавши на Україну, досі не зрозуміла, що програла. Україна переможе! І це дуже добре пояснює щодня українцям та агресору Олексій Арестович.

Схожі статті