Хіменес-Браво покинув прихисток в Колумбії та боронить Україну, очоливши військо: “Зловив російського окупантa”

Зірка кулінарії, колумбійський шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво розповів, як допомагає українцям у скрутну хвилину. Знаменитість очолив цілу армію.

24 лютого, коли розпочалася війна в Україні, Ектор Хіменес-Браво знаходився у гостях у своєї мами в Колумбії. Усі звинувачення у втечі він заперечував. Мовляв, має право відвідати свою сім’ю, тим паче планував поїздку заздалегідь.

Тривалий час він залишався на батьківщині, але не витримав і все ж таки повернувся, щоб воювати разом зі своїми колегами пліч-о-пліч. От тільки фронт Ектора відкрився у кулінарній сфері.

Хіменес-Браво покинув прихисток в Колумбії та боронить Україну

Так, шеф-кухар долучився до своїх колег Ольги Мартиновської та Володимира Ярославського і годує українців смачно та ситно. Зірка очолив кухонне військо, де звичайні кухарі під його командуванням, активно і завзято готують день і ніч.

Хіменес-Браво покинув прихисток в Колумбії та боронить Україну. Скріншоти особистої сторінки зірки

З появою важливої справи, в Ектора з’явився і гумор. Нещодавно він опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію з півнем. У дописі він вказав, що спіймав російського окупанта. Судячи з контексту, зрозуміло, що півень відправиться у смачний суп.

Жарт знаменитості оцінили, а за ініціативу похвалили. Звісно, тепер кулінару не доводиться виправдовуватися перед українцями за свій від’їзд, адже свою підтримку він надав не тільки на словах, але й на ділі. Нагадуємо, що за кордоном перед війною опинилася також Настя Каменських і Потап. Аудиторія не вірить, що це співпадіння.

Схожі статті