Вартість голосу Софії Ротару проти путіна: у зірки на території росії розкішний готель, котедж та елітна квартира

Відома українська співачка Софія Ротару відмовчувалася усі ці тижні не просто так. Виявляється, в артистки купа нерухомості на території росії.

Все своє свідоме життя Софія Михайлівна займала нейтральну, аполітичну позицію. Втім, коли надворі війна, громадськість вимагає від артистів подати голос, а конформізм засуджується. Під час трагічних подій від інтелігенції завжди чекають на тверду позицію, і Софія Ротару не дочекалася дня, коли війна закінчиться, а вона знову зможе заробляти на території двох держав.

У Софії Ротару на території росії розкішний готель, котедж та елітна квартира

Чому Софія Ротару навідріз не хоче видавати свою онучку Соню за мільйонера Жаданова
У Софії Ротару на території росії розкішний готель, котедж та елітна квартира

Але бажання співачки мовчати легко пояснюється: у неї велика кількість нерухомості на території росії, яка може бути конфіскована з огляду на нові закони, які створюються ледь не на ходу.

Після смерті чоловіка був період, коли Софія Ротару вирішила переїхати до Москви. Народна артистка розповідала в інтерв’ю:

“Тоді думали перебратися до Москви, але потім все-таки зупинилися на Києві. Там уже мешкала моя сестра Ауріка, рідня дружини Руслана. Спочатку жили у квартирі, а потім переселилися до будинку”

Проте квартиру в Москві для своєї родини Ротару тоді все-таки придбала – в елітному будинку. Зробили ремонт, і співачка зупинялася у цій квартирі, коли прилітали виступати.

У Криму Софія Михайлівна завжди мала багато майна. Свою квартиру в Ялті на вулиці Гоголя площею 178 кв. м співачка продала. А ось будинок та готель ніхто не купив, бо за них просили дуже великі гроші.

Вілла Софія
У Софії Ротару на території росії розкішний готель, котедж та елітна квартира

Будинок у Ротару у передмісті Ялти – селищі Нікіта. Це цілий коттедж – його тераси спускаються до моря, неподалік ботанічний сад. А в центрі Ялти у Софії Михайлівни готель – бутік, який співачка відкрила у 2008-му році.

Задовго до цього зірка брала ці землі в оренду на 20 років, потім викупила їх. До 2019 року готель приносив родині Ротар стабільний дохід. А потім з’явилася інформація: нібито сезон у 2019-му закрили зі збитками та оголосили ремонт – реновацію. З того часу готель закритий. А насправді його було закрито та виставлено на продаж – ріелтори розсилали пропозиції великим клієнтам. Спочатку просили 25 млн. євро – покупців не було, потім 22, потім 20 мільйонів… Ніхто не бере його за такі шалені гроші.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.