Ігорю Кондратюку не шкода свого маєтку під Києвом, який був зруйнований окупантами: “Моя дружина плакала”

Нещодавно російські окупанти зруйнували будинок Ігоря Кондратюка, але він не засмучується з цього приводу. У продюсера зовсім інші пріоритети.

Не так давно стало відомо, що маєток Ігоря Кондратюка під Києвом був нещадно зруйнований російськими окупантами. На щастя, родина була евакуйована і ніхто не постраждав. Нещодавно продюсер дав коментар, в якому запевнив, що зовсім не засмучений цими обставинами і має абсолютно інші пріоритети на даний момент.

Ігорю Кондратюку не шкода свого маєтку під Києвом, який був зруйнований окупантами

Ігор Васильович поговорив з журналістами Сніданку і саме тоді і розповів про свої емоції, пов’язані з тим, що в нього більше немає будинку. Виявляється, дружина продюсера відреагувала на цю новину набагато болісніше, але в цілому, у родина в повному порядку і навіть має поповнення.

“Я забрав усю сім’ю, нас було 12 осіб, ми виїхали. Серед нас була вагітна жінка мого племінника, яка сьогодні о 5 ранку народила дівчинку. Будинок – це дурниця, хоча моя дружина плакала. Але коли чуєш, що відбувається з Маріуполем… я думав, що всі жахи закінчились у Другій Світовій війні, але ні. Всі думки зараз про мою Херсонщину, де люди зараз в окупації”, – підсумував продюсер.

Також у дорозі знаменитість відсвяткував своє 60-річчя. Кондратюк, як справжнісінький аскет, заявив, що святкуванням задоволений, хіба що було важко знаходитися цілий день в автомобілі. Але родина, як мінімум, не провела цей день у підвалі.

Нагадуємо, що Ігор Васильович є батьком трьох дітей. В нього два дорослих сина і донька-підліток. Окрім будинку у передмісті, сімейство має квартиру у столиці, тож безхатченками вони не стали.

Схожі статті