Трансгендерна співачка Зіанджа, яка раніше була Борисом Апрелєм, змогла втекти з України: “Ми тебе приб’ємо”

Трансгендерна співачка Зі Фамелу, вона ж Зіанджа і Борис Апрель, змогла виїхати з України подалі від війни. Тепер вона біженка, як і мільйони інших українців.

24 лютого росія розв’язала війну проти України. Через це мільйони українських жінок і дітей були вимушені евакуюватися за кордон. Так само зробити це намагалася відома ще з часів “Фабрики зірок” трансгендерна співачка Зіанджа. Її інші творчі псевдоніми – Борис Апрель і Зі Фамелу.

Ще на початку березня вона вирішила перетнути кордон законним шляхом, однак їй відмовили через те, що документально Зіанджа досі чоловік, а чоловіків призовного віку наразі не випускають з України за правилами мобілізації у воєнний час. В Інстаграмі Зі Фамелу відкрито висвітлювала те, що з нею відбувалося на кордоні – прикордонники впізнали в ній Бориса Апреля і повернули назад.

Екс-Борис Апрель назвав, хто вигнав його з шоу-бізнесу
Зіанджа, яка раніше була Борисом Апрелєм, змогла втекти з України

Тоді співачка звернулася до міжнародної спільноти в надії отримати допомогу, і зрештою отримала – Зіанджа покинула Україну незаконно, після чого гнівно звернулася до української влади за її відношення до трансгендерних жінок.

Наразі Зі Фамелу в порядку, про що свідчить її нова Інста-сторіз:

“Біженка, день сьомий. Поступово приходжу до тями… Мабуть, інші б теж вчинили як і я. Коли в повній темряві на тебе націлена зброя зі словами: “Ну що, попалася? Ось нарешті ми тебе приб’ємо”. Ти зробиш все, аби зберегти своє життя”.

Зіанджа, яка раніше була Борисом Апрелєм, змогла втекти з України
Зіанджа, яка раніше була Борисом Апрелєм, змогла втекти з України

Це повідомлення Зіанджа доповнила особистим фото, на якому постала в шапці, захисній масці та пальті-сорочці на тлі блакитного неба.

Схожі статті