Переможницю Холостяка-9 Дашу Квіткову з сином Добринін перевіз у безпечне місце: куди поїхала зіркова родина

Даша Квіткова написала: "Невідомо, коли повернемося додому. Це була найстрашніша дорога, яку мені доводилося бачити. Я бачила, як обстрілюють машини з дітьми, тож з нами поїхав мій чоловік та брат. У нас чотири дитини."

В Україні продовжується війна. Наші захисники відважно протистоять агресору. Для того, щоб вони почувалися спокійнішими та не хвилювалися за свою сім’ю, деякі вивозять сім’ї в безпечне місце. Так краще громити ворога, коли знаєш, що сім’я у безпеці.

Даша Квіткова, яка є українською блогеркою, до останнього не хотіла їхати зі свого будинку в безпечне місце. Але коли поруч із їхнім будинком почали вибухати снаряди, то Добринін її із сином перевіз до західної України.

Як потім написала Даша Квіткова: “Невідомо, коли повернемося додому. Це була найстрашніша дорога, яку мені доводилося бачити. Я бачила, як обстрілюють машини з дітьми, тож з нами поїхав мій чоловік та брат. У нас чотири дитини.”
І таких людей як Даша Квіткова, які залишили свої рідні місця, дуже багато у нашій країні.

Даша Квіткова нещодавно показала фотографію свого 8-місячного сина
Даша Квіткова: Невідомо, коли повернемося додому

Ми боремося не лише на передовій, а й на політичному фронті.

Якими є вимоги України?

Вимоги України зрозумілі, каже радник президента: припинення вогню та виведення російських військ, а також юридично що зобов’язує гарантії безпеки, які дали б Україні захист від групи союзних країн, які активно перешкоджали б нападам і «брали активну участь на стороні України в конфлікті».

Забезпечення виведення російських військ на довоєнні позиції буде не лише вимогою України, а й червоною лінією для Заходу, який відмовиться миритись із ще одним із «заморожених конфліктів» росії.

Україна також пом’якшила свою позицію після вторгнення росії: президент Зеленський заявив, що українці тепер розуміють, що НАТО не прийме їх до членів: «Це правда і її необхідно визнати».

Але тепер ми всі зрозуміли, що захистити нашу країну можуть лише ЗСУ із політичною підтримкою світових лідерів демократичних країн.

Схожі статті