Сніжана Єгорова насправді не вибачалася перед українцями за підтримку путіна: не забирає своїх слів назад

Відома українська телеведуча та акторка Сніжана Єгорова пояснила, що насправді відбувалося у її телеграм каналі, де вона попросила вибачення в українців.

На початку 2022-го Сніжана Єгорова втрапила у небувалий скандал через підтримку дій Володимира Путіна та свою прихильність до руського миру. На даний момент вона знаходиться у Туреччині, і активно намагається продовжити своє перебування там. Ситуація ускладнюється тим, що посольство не хоче робити документи її дітям через підтримку агресії рф.

Сніжана Єгорова насправді не вибачалася перед українцями за підтримку путіна

Сніжана Єгорова публічно відхрестилася від росії та путіна
Сніжана Єгорова насправді не вибачалася перед українцями за підтримку путіна

Нещодавно на її особистому каналі в Телеграм з’явилися публічні вибачення співвітчизникам, в яких вона зізналася, що не очікувала такого розвитку подій і точно не бажала українцям війни. Але дуже скоро з’ясувалося, що вона не є авторкою цього тексту. На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram зірка об’явила, що її телеграм був зламаний і попросила, щоб шанувальники відписалися від неї. Адже на неї було підписано аж 2 тисячі чоловік. Але хакери добрались й до інших її соціальних мереж.

Сніжана Єгорова насправді не вибачалася перед українцями за підтримку путіна. Скріншот публікації знаменитості

“Друзі мої прекрасні. Мій телеграм сьогодні зламами. Тепер я там лише як користувач. Ютуб заблоковано. Бан три місяці. Відео видалені через страйки. Інстаграм поки що мій! З нього йде дубль до фейсбуку за замовчуванням (станом на 17 березня фейсбук теж зламали). Часткова втрата спільнот та масована атака наклепу та ненависті… Але незважаючи на це, я люблю вас люди”, – написала скандальна телеведуча.

Варто відмітити, що на даний момент Єгорова все ж таки не насмілилася відкрито підтримувати президента росії.

Схожі статті