Клаудія Шиффер закликала підтримати біженців з України збором коштів та морально

Клаудія Шиффер, яка є німецькою супермоделлю, підтримала Україну в її боротьбі проти росії. Вона на своїй сторінці в інстаграм звернулася до шанувальників не лише співчувати біженцям, а й допомагати матеріально

Весь світ з обуренням побачив, що творить росія в Україні. Агресор бомбить будинки мирних жителів, лікарні, школи та дитячі садки. Багато людей змушені залишати свої нажиті місця та їхати у безпечне місце на західну Україну чи за кордон. Біженців стало дуже багато – кілька мільйонів. Міжнародна спільнота допомагає їх влаштовувати у своїх країнах.
Представники іноземного шоубізнесу долучилися до цієї роботи.

Так, наприклад, Клаудія Шиффер, яка є німецькою супермоделлю, підтримала Україну в її боротьбі проти росії. Вона на своїй сторінці в інстаграм звернулася до шанувальників не лише співчувати біженцям, а й допомагати матеріально. Клаудія Шиффер попросила своїх шанувальників долучитись до надання допомоги біженцям з України.
Клаудія Шиффер написала у своєму повідомленні, що вона з болем у серці дивиться на жахіття, яке творять російські окупанти.

Багато хто з її шанувальників відгукнувся і почав фінансово допомагати через фонд, біженцям з України.
Війна Росії проти України розплющила очі не лише керівникам держав, а й простим людям, у тому числі й Клаудії Шиффер.

Клаудія Шиффер написала у своєму повідомленні, що вона з болем у серці дивиться на жахіття, яке творять російські окупанти

Побачивши готовність путіна спустошувати європейські міста задля досягнення своїх цілей, західні лідери тепер не мають ілюзій.
Канцлер Німеччини Олаф Шольц вважає, що президент Росії «хоче захопити Європу відповідно до свого світогляду», а президент Джо Байден назвав його військовим злочинцем. І пан Шольц, і француз Еммануель Макрон говорили про континент у поворотний момент його історії.

Перед війною росія вимагала, щоб усі ядерні озброєння США були заборонені за межами їхніх національних територій. США пропонували розпочати переговори про обмеження ракет малої та середньої дальності, а також про новий договір щодо міжконтинентальних ракет, але поки що шансів на це мало.

Багато хто на Заході побоюється спіралі нової конфронтації холодної війни. І є дуже тверде переконання, що треба готуватися до нового ультиматуму Заходу, який буде мілітаризованішим і агресивнішим, ніж було раніше.

Україна сподівається на допомогу демократичних країн і, звичайно, на ЗСУ. І це правильно, коли ми дали по зубах агресору, то він став не такий зухвалий і апетити у нього зменшилися на переговорах.
Україна переможе! Навіть не сумнівайтеся у цьому!

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.